Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

A te Anyád is!

A te Anyád is!

Mert egész este anyám/d/ra gondoltam

2017. 10. 19. Átlag Edit

singermagdolna.jpg

 Van több magára hagyott korosztály is manapság, de a nyugdíjas nők, teljesen el vannak feledve. Házimunka, unokák, a férj, a család kiszolgálása, mindez  alacsony nyugdíjjal. Az idő meg csak úgy eltelik. Legtöbbször  tévénézéssel.

Pedig annyi minden mást is lehetne csinálni. Legfőképpen élni, nem vegetálni. Azonban ehhez szükséges az újrakezdés. És ezt nem csak 40 felett lehet, ahogyan két hete a Femina Klubban hallottuk, hanem később is. Igen, igen, amíg meg nem halunk.

Ezt leghitelesebben Singer Magdolna képviseli, hiszen ő 55 évesen állt újra a startmezőre. De nem áltatott senkit. Az, hogy most sikeres, az nem véletlen, hanem nagyon sok munka és kudarc van benne. Egészen aprócska lépésekkel jutott el oda, ahol mos 65 évesen tart -17 könyv, workshopok, gyásztanácsadás, több diploma - és néha nemcsak padlót fogott, hanem volt a gödör legalján, a béka feneke alatt  is.

Én nem is bírom azt, amikor valaki arról beszél, hogy sikeres és boldog élete van. Nem, nem az irigység beszél belőlem! Hanem az, hogy ilyen nincs. Nem lehet valaki boldog és/vagy sikeres az élete minden napján, nulla-huszonnégyben. Ahhoz, hogy a boldogság és siker összejöjjön sok kudarcra, és nehézségre van szükség. Ha ezek nincsenek, honnan tudom, hogy mi a siker? Vagy ha mégis, állandóan sikeres vagyok, sőt még boldog is, megállás nélkül, akkor beszívtam vagy berúgtam.

Az eredményes életre kell törekedni. Ez persze mindenkinek mást jelent. De az életem végén, ne azt kelljen sajnálnom, hogy mit hagytam ki, mit kellett volna megtennem.

Tedd meg most! Ne halogasd. Nehéz és keserves, de ha kitartó vagy, összejön. 

Ennyi csak a titok.

femina_klub.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr7712927951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása