Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

December 2. napja van: köszönt és minden jót kíván, Marci és András!

December 2. napja van: köszönt és minden jót kíván, Marci és András!

2017. 12. 02. Lola Welbach

kisgomboc_1.JPG

Amíg Edit várakozik, én Karácsonyig összeszedek 12 olyan szentendrei helyet és arcot, akiket szeretek. (Örülök annak, ami az enyém.) És enyémek bizony azok a jó dolgok, pillanatok, szavak amiket kapok tőlük egész évben.

Pár éve végre megnyitott itt egy jó hentes, örvendezett is a város népe! És rögtön megkedvelte a két srácot a Kisgömböcből.

Marci és András türelmesen várják, míg az idős nénik végtelen hosszan válogatnak – Azt mutassa. Nem, egy kicsit szaftosabbat kérek. Nem, az túl zsíros, mégis inkább az első legyen. Nem, mégis inkább ez itt, ami elől van. -, szépasszonyok kacarászására gentlemanként replikáznak, adnak kóstolót a friss tepertőből, és ha kérded, elmondják saját vadas receptjüket.
Rengeteget dolgoznak: szombaton egykor zárnak,  láttam, hogy még négykor is pakolnak, takarítanak, ők csinálnak mindent. Remek kis üzlet, első osztályú árú, hozzáértő, kedves emberek. Jó arcok, jó hogy vannak.

kisgomboc_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr8113411945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása