Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Szívem víg kóborlásra vár

Szívem víg kóborlásra vár

blogindító helló Baby

2017. 05. 11. Lola Welbach

kertem.jpg

Összeálltunk – nem, még nem összefeküdtünk, de majdaztismegírjukhaúgyalakul – Átlag Edittel, immár ketten csinálunk blogot.
Szókimondó, tabumentes, női blogot. Miről fog szólni?
Az örömről, a félelmekről, nőkről, férfiakról, testről, lélekről, a negyvenfeletti létről, kudarcról, sikerről, éjjeli záportól kora reggel fejet hajtó, fénylő rózsabokorról, bénító pénztelenségről, erőszakról, szir-szar kis ügyekről, nagy szent titkokról, mocskos kis titkokról, reménytelen novemberi délutánokról, folyóparton heverős, tökéletes nyári délutánokról, haldoklók titkos, zárt arcáról, gyerekek nyílt, csodálkozó arcáról.
Egymásba fonódó szerelmes tekintetekről melyek közé becsapódik egy metróajtó, az öregedésről –kinemondkinemonddemárkimondtam-, ebből következőleg rafinált női cicomákról, valamint a nők hazugságairól, a férfiak hazugságairól, magányról, varázslatos ölelésekről (nevezheted szexnek is), kiábrándító coitusokról (nevezheted szexnek is), barátságról, erdőkről (konkrét és szimbolikus, Shakespeare-iekről is),
csinos csíkos cinkcsészékről, a férfiak mély, tüzes pillantásáról, a férfiak üres, fásult pillantásáról, a szégyenkezés abszurditásáról, sötétedéskor felbukkanó, tevékeny sünökről, ölelésmentes, sóvárgó életekről,
a függőségekről, az ábrándos csetviszonyok értelmetlenségéről, élesre fent solingeni késekről és édes, puha estékről, mikor lehajol hozzád az Isten.
Lesz Youtube csatornánk, adunk majd VIP vacsorát és ha megírod nekünk a fájdalmad, örömöd, és úgy akarod, posztoljuk, az lesz a Te Történeted, a te blogposztod. De egyébként is, minden üzenetre válaszolunk.
(trollokat kikacagjuk) Régebbi, vázlatba tett, hiányolt írásaink ismét meg fognak jelenni. Pasijainkról össze-vissza fogunk hazudozni, ám az igazság is ott lesz. (És senkit el nem árulunk.) Transzparencia lesz Csillagmalacok!
Miről fog szólni ez a blog? A lassításról. A flowról. A torokszorító, forrón remegő, pinalüktető, minden percet kiélvező szerelemről, amit az Élet iránt érzünk.

kép: W. L.

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr4112498017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C. Gallus 2017.06.05. 10:56:40

Jókedvű lettem ettől az írástól. De most már tényleg kezdjetek bele!

Nyár van, balzsamosak az esték, írjatok lányok! ;)

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2017.06.07. 07:15:06

Nagyon finom lesz ez, csajok!
Szívemből szóltok. Köszönöm. Követem. Könnyezem.

Lola Welbach 2017.06.07. 11:00:06

@C. Gallus: köszi köszi Gallus, üdv itt is, de jó hogy itt vagy, üdvözölnek a rómaiak! (ave) Majd kiteszem az őszi utazást D-vel megint, azt én is szeretem, na.

Már akartam is írni neked még egy régi üzentedre, de elsodort az élet.

Lola Welbach 2017.06.07. 11:00:51

@Klein Kinga: Köszönjük Kinga, kell is most a biztatás, minden jó szó aranyat ér :)

C. Gallus 2017.06.09. 17:55:53

@Lola Welbach:

Öröm kölcsönös. Csak írjatok sokat! Az eperszezonról, felhőbodorításról, meg persze a dekadens kis titkokról. ;)
süti beállítások módosítása