Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Ki vagyok én és mit akarok?!

Ki vagyok én és mit akarok?!

2017. 06. 06. Átlag Edit

 Legtöbbször én sem tudom.

Átlagos életet? Mi is az?

Megtalálni a Nagy Ő-t, boldogan élni, halálunkig, gyönyörű, okos gyerekeket nemzeni, akik udvariasak, kitűnő tanulók, és persze szófogadóak. Szép lakásban/házban élni, kerttel/terasszal, devizahitel nélkül, vagy ha az mégis van, tudjuk fizetni, hiszen jól keresünk, meg sem kottyan. A párunk magas, vékony, sportos, jóképű, gazdag, okos, főnök, és persze a szexisten. 

Átlagos nőnek lenni?

 Jól keresni, de azért ezzel nem arcoskodni. Tapasztaltnak lenni az ágyban, de annyira azért mégse. Önállónak lenni, de azért legyen melletted egy férfi. Megtalálni a másik feled. – Mi ez a hülyeség?! Meg támasz is kell egy nőnek. J Ja. A pihentető, megnyugtató átlagos nő, aki tudja hol a helye, mikor mit kell csinálnia, aki vacsorával, tiszta lakással, leckétmegírt, edzésre elvitt és nem ottfelejtett gyerekkel várja haza az urát, aki állandóan kíváncsi a férfira, és bájos, nyitott, érdeklődő. Persze csak egy határig. Nehogy már zavarjon. 

De az átlag nem tud átlagosan élni.

Mert elvált. Vagy férjhez sem ment. Vagy csak simán szar a házassága. Gyereke szemtelen és szófogadatlan. Vagy nincs neki. Lakása van, és hitele is. Vagy albérlete, de nincs hitele. A legrosszabb felállás: albérlet és hitel is.

Sem nem magas, sem nem vékony. Nem szép, de nem csúnya. Nem érdekes, de nem érdektelen. Dolgozik, vagy otthon vagy a munkahelyén, vagy mindkét helyen. Pénzt keres, de több kellene. Szereti a szexet, de van olyan, hogy nincs kedve. Önálló, mindent megold, de néha kifog rajta egy postaláda. Szereti a rendet, de soha nem jön össze. Mármint a rend. Nem türelmes, nem háttér, ezzel szemben vitapartner.

 

A blog egyik felét egy olyan nő írja, aki átlagosságra törekszik. Nem sikerül. Sem átlagosnak, sem átlagos nőnek lenni, sem átlagos életet élni. Még egy k.bszott átlagos gyereket sem tudott szülni, és nevelni.

 atlagedit.JPG

 De ÁtlagEdit létezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr8112560511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása