Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Te feminista vagy?

Te feminista vagy?

Lady M. írása

2017. 08. 01. Olvasó írta

nometron.jpg

- Te akkor ilyen karrierista feminista vagy? – tette fel a kérdést a férfi térdremegtető mosoly kíséretében.
V. ha rosszabb napján lett volna, akkor elküldte volna a picsába, hogy lehet már ennyire hülye kérdést feltenni, de ott volt az a térdremegtetős mosoly, ami miatt mégsem tette. Vett egy nagy levegőt, és próbálta egy hasonlóan szexi mosoly kíséretében tálalni a tompított véleményét.
– Abban hiszek, hogy egyenlőek vagyunk. És Te? Karrierista feminista vagy? – még szélesebbre húzta a száját, hogy egyértelmű legyen, nem akar most ebbe belemenni, maradjanak inkább könnyedebb témáknál.

– Hát, eléggé szeretem a nőket  – újabb mosoly társult ehhez a mondathoz is, V. igyekezett ez utóbbira koncentrálni, elvégre szombat délután volt, és nem voltak estére tervei. Ezután még három vagy négy mondat is következett a nőket dicsőítendő, kiváltképp a lábak, a fenekek kaptak központi szerepet. V. nem is hallotta igazán, ismerte már ezt a kamu éltetést, tudta, hogy a férfinak egyáltalán nem számít, hogy valójában mit is gondol a feminizmusról, a legutóbb látott művészfilmről, a kiállításról a Mai Manó házban, vagy úgy általánosságban a világról.
Fél füllel hallotta még, hogy milyen autót vezet a férfi, de már fogalma sem volt, hogy jutott el a beszélgetés oda. Nem zavartatta magát különösebben, mert az első randik 90%-ának első fél órájában rejtélyes módon mindig előkerül a kocsi, és sohasem V. hozza fel. Már annyira nem figyelt a beszélgetésre, hogy az este kimenetelét kockáztatva, félbeszakította a férfit valahol a V8-as motor és az első autójának sztorija között.
- Te, figyelj, azt ugye tudod, hogy a feminizmus az nem valami matrica, amit kitehetsz magadra és marhajófejnek tűnsz, mert szereted a nőket. Most azt mondod szereted őket, de mégis tárgyiasítva adtad elő ezt a szeretetet. Tiszteled a nőket te egyáltalán? Tudod, elismered, hogy ők is emberek, ugyanolyanok, és közben teljesen mások mint te, de lényegében véve, ugyanaz az anyag. Mondd, tiszteled a nőket? 
V. ekkor vette észre, hogy a hangját kissé felemelte, néhány járókelő feléjük fordult, a férfi arcáról pedig eltűnt a mosoly. Mit eltűnt, mintha sosem létezett volna az együgyű szexi mosoly, aminek más üzenete sincs, csak a szex.

A férfi ott ült, nem értette honnan jött most ez az egész, arra gondolt, hogy tuti menstruál a csaj, és erre neki igazán nincs ideje. Le kellene lépni, gondolta, ezért csak ennyit mondott V-nek:
- Figyelj, az van, hogy le kellene szarnod ezt a feminista hülyeséget, és amíg lehet, élvezni, hogy jónő vagy és meg akarnak dugni. Meghívlak egy italra és eldöntöd, hogy mi lesz.
V. lehiggadt, hirtelen megvilágosodást érzett, hogy végül is, ő is csak szexet akart ma, az embereket pedig nem lehet megváltoztatni, ezért csak annyit mondott, rendben, és már el is indultak a körúti kiskocsma felé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr10012693167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C. Gallus 2017.08.01. 07:10:54

Remek, frappáns, de meseszerű.
süti beállítások módosítása