Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Edit és Lola a rádióban

Edit és Lola a rádióban

2017. 09. 08. Lola Welbach

nok7.jpg

Állat zenék, sok nevetés, szex, mi az élet értelme, megmondjuk a tutit. Egy férfi két csajjal egyszerre csinálta: 
Galamb barátunk a Rádió Bézsben készített velünk nagyon nagyinterjút melynek itt első része és aztán a második része
Ne a gyerek előtt, mert ez tényleg 18+.

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr2212812954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C. Gallus 2017.09.10. 21:59:44

Szép, érzéki és izgalmas hármas volt. Ma volt időm végig hallgatni.
Sok sikert a tervekhez! A tananyaghoz azért küldöm tetszés szerinti felhasználásra: titkosvagyalmok.blog.hu/2017/07/25/a_nagy_puncinyalos_poszt

:)))

2017.09.11. 11:33:17

Meghallgattalak benneteket. Okosakat, értelmeseket mondtatok. Le a kalappal.
A riasztó az a mód, ahogy mondtátok. A létra tetejéről, fentről lebeszélve, lenézve minden kis ostobát, aki még nem jutott az önismeret és önazonosság olyan fokára, ahol ti vagytok.
Talán már öntudatlan viselkedés nálatok, hogy nem nők, hanem férfiak vagytok. Marsi energiákat sugároztok, harciasan, keményen, igazi nőstény fenevadként, nagyragadozóként álltok a világban. Ezek mind férfi szerepek, férfi archetípusok. A vénusz az nem nagyvad és nem ragadozó.
Hozzátok relativizálva a férfinak már nem marad helye. Csak a macsó kigyúrt ősbunkó marad, mint terep, a pumpedgabóság. Azt meg ugyebár megint csak lenézitek a kultúrfölény fennsíkjáról.
Ez a rádióbeli megszólalás számomra ellentétben áll azzal a finom érzékenységgel, ami egy egy írásotokból sugárzik.
Nekem az a benyomásom, hogy a rádióműsorban nagyon férfiak voltatok. Még Lola bájos "s"-ei ellenére is. Szegény riporter meg beszorult a mangina szerepbe, eszem a zuzáját.

Lola Welbach 2017.09.11. 13:55:44

@Kopasz Audis: Sok igazság van a szavaidban! Tulajdonképpen magam is így látom: az egész kifejezésmód túl sok volt, néha már arrogáns. (visszahallgatva érzékelem ezt, mikor az interjút csináltuk, persze ebből mit sem vettem észre) Lámpalázasak voltunk, én legalábbis, gyorsan sokat akartam elmondani, Edit is szerintem. Amit mondunk, azzal sztem nincs gond. De ahogy - és ez ugyanolyan fontos, mint az amit -, azon van mit javítani. A "nőstényördögráják" - képet a Galamb barátunk ragasztotta a beszélgetés elejére, hogy legyen valami imidzse a dolognak, de hát ez csak marketing. Totál sima, teljesen átlagos nők vagyunk - tényleg! na jó, kissé bolondok vagyunk mindketten -, szóval semmi alfanőstény amazon izéség. A Fentről beszélésen mega férfias stíluson pedig változtatni fogunk, mert nem ilyenek vagyunk. Izgultunk, ezért túltoltuk. Köszönjük Kopasz Audis az őszinte, részletes visszajelzést, fontos, jó dolgokat írtál! :)

Lola Welbach 2017.09.11. 13:58:37

@C. Gallus: Kösz Gallus, ezzel elleszünk egy darabig. Inspiratív és részletes! Köszi baby :)

2017.09.11. 14:36:17

@Lola Welbach: örülök, hogy nincs harag. A rádió interjú azért nyilván nem olyan, mint egy vörösboros intim beszélgetés a tengerparton: kell gyakorlat hozzá.

az abádszalóki hős 2017.09.12. 16:13:21

Tetszett, mind mondanivalóban, mind stílusban. Nem éreztem 'fentről lefelé beszélésnek'. A riporter viszont néha elég idétlen volt.
A 'górcső' amúgy mikroszkópcsövet jelent. :)
süti beállítások módosítása