Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Hogy nyeli el a férfit a női manipuláció örvénye, avagy a himtoo bemutatása Ross, Rachel és Emily példáján keresztül

Hogy nyeli el a férfit a női manipuláció örvénye, avagy a himtoo bemutatása Ross, Rachel és Emily példáján keresztül

2017. 11. 18. Lola Welbach

ferfino3.jpg

Ezredszerre nézem újra a gyerekekkel a Jóbarátokat –  nem lehet megunni -, az ötödik évadnál tartunk, s csak most figyeltem fel arra, milyen vegytisztán, bravúrosan mutatja be a sorozat a női manipuláció legsötétebb bugyrait. Mikoris a nagyérdemű publikum tíz epizódban láthatja csóri Ross Geller szivattatásának vérfagyasztó történetét! Tadam! Amelyről - szupertadammm! -, maga Ross Geller jóbarátom volt kedves nekem egyperces interjút adni! (a poszt végére van biggyesztve, hallgasd meg)

 Elegem van a férfigyalázásból. Nem a gyalázatos férfiakat leleplező botrányokból, nem a bátor áldozatok kiállásából, hanem a piszkosan felhabzó (ál)feminista férfigyűlöletből.
A hordalékból, amit a metoo hullám partra dobott. A másik végletből, a női arroganciából, ami egyetlen szót susog finoman, lágyan: kasztrálni!

Már ez is, amilyen jelzővel írok Rossról, mutatja azt a lekezelő, lesajnáló attitűdöt, amit annyira jól ismerek. Amiről mindent tudok, mindent. (És babám, ha már itt tartunk: a pasidnak játszhatod a maszületettbárányt, őt át tudod verni, de engem nem.) Egyrészt, mert előző életemben magam is mestere voltam az érzelmi zsarolásnak – erre még visszatérünk -, másrészt mert mióta az Erő jó oldala felé taszigálódom színről színre látom, hogy manipulálják, félemlítik meg a nők a férfiakat. (Aki és akit. Nem minden nő minden férfit. Csak rengeteg nő, regiment férfit.)

Amely férfiak - és nekem ez a legrémisztőbb -, az esetek nagy részében nem is tudják, hogy érzelmi zsarolás áldozatai. Fogalmuk sincs arról, hogy manipulálva vannak, hogy élethosszig tartó játszmába keveredtek párjukkal. Akik nem érzékelik a Drágám/szívem/édesem, ha nem úgy csinálod, ahogy én akarom, akkor vége, vége, vége mindennek, vége a jókedvünknek féle mondatokban tekergő kobrát, aminek egyetlen szánalmas célja a férfi gúzsbakötése és birtoklása. A sírig.

A terror nemcsak combok közé mohón befurakodó férfikezekben, ütésre emelt ökölben, testi abúzusban, főnök és beosztott közötti alá-fölérendelt viszonyban jelenhet meg. Hanem a férfiak ellen elkövetett lelki terrorban is. (Nők, gyerekek, állatok, növények és a Föld ellenében elkövetettben is, Donald Trump nem nevezhető humanoidnak, de most maradjunk a tárgynál.)

Amely játékot vendégmentes estéken játsszák a párok, csinos családi házuk mélyén.
Ja, itt nincs ordítás, cirkusz, nagyjelenet. Ez csendes buli, baby. Ahol mindig a nő dob a kockával, és baszod, valahogy mindig a hatos jön ki: hol vagy már megint SMS-ekkel, nem értem mit eszel az idióta barátaidon, szerintem neked is jobb, ha nem találkozol velük mondatokkal, szimatolással, nyomozással, a jó öreg Facebook-kontroll trükkel (érdekesmennyitlájkolodaNórát) és sértett hallgatással kényszeríti ki a férfiból a megfelelő válaszlépést.
Ami micsoda? Mit reagál erre a pasi? Igen, azt, hogy fél. Hogy szorong a feje felett suhogtatott Damoklész kardtól, attól, hogy azt is elveszíti, ami még megvan a roncsolt kapcsolatból, hogy odalesz még a maradék kis nyugalma is. És hogy ne menjen az örökös hiszti, az évek alatt inkább meghajlítja hátát, berogyasztja térdét, és felveszi a terrorizált férfiakra jellemző menhelyeskutya-nézést. (Nem mer, várjá', mégegyszermondom: nem mer lájkolni a Facebook-on, mert fél, hogy kikap a feleségétől. És bizony pórul is jár szegény pára, ha rosszra nyom.)

A játszma része az egyszem hím, aki nem akarja észrevenni, hogy át van verve. A játszma része a taktikázó, mindig éber porondmesternő, aki magasra emeli az ostort, aki szép szóval fenyeget. "Ne menj a saját fejed után, mert az nekem rossz." Így kövülnek bele mindketten szerepeikbe, így lesznek egymásrautalt, pengeszájú öregek mindegyhányévesen. (Mert az öregség nem az évek számától függ.) A papucs férfi és a szelíden zsarnoki nő szépen, egymás kezét fogva, köddé vált boldogságukat siratva vonszolódik a halál felé, és hátralévő idejükben elhiszik, sőt hirdetik azt a világnagy átverést, hogy szar az élet.   

A játszmából való kilépéshez bátorság és tudatosság kell. (Hú, de meglepő.) Ha ezek nincsenek, akkor erre az inkarnációra szevasz.

És igen, minden másképpen van, mert én régi énemtől, a Nagy Spílertől, a férfimanipulátor hisztikirálynőtől tudom ám jól, hogy mindezt azért teszi a kobraszavú nő, mert ő is fél. Retteg az elhagyástól. Csakhogy nem a megfelelő helyről várja a biztonságot. Rabszolgát akar arra, hogy fenntartsa és érzékelje saját létezését. (tévedés)
Áldozatok áldozatai vagyunk. Hát ez van gyerekek.

Jóvan, belendültem, de ez az egyik kedvenc témám. Tudjátok.

Most viszont lássuk, hogy menekült meg nyolc kínkeserves stációban Ross Geller a kelepcéből! Innentől Jóbarátok rajongóknak szól a poszt, mert úgyis csak ők értik:

1. stáció: Ross és Emily egymásba szeret, néhány hetet együtt tölt New Yorkban. Emilynek mennie kell haza, Londonba, Ross megkéri, hogy kicsit maradjon még. Erre Emily: - Nézd, egész más lenne a helyzet, ha összeházasodnánk. Ross sarokba van szorítva, habog: de hát csak három hete ismerjük egymást.

2. stáció: Emily távozik. Ám Ross utánarohan a repülőtéren, és kimondja neki, hogy szereti. Erre Emily annyit mond: köszönöm. Ross a nyílt kitárulkozására adott, hideg, sakkban tartó választól megszégyenülten elkullog.

3. stáció: További, itt nem részletezett bonyodalmak után Ross mégiscsak megkéri Emily kezét. Aki azt akarja, hogy Londonban, egy bizonyos, már rég kinézett helyszínen legyen az esküvő. A nászra odautazik Amerikából Ross teljes pereputtya. Ám ekkor derül ki, hogy az áhított épületet időközben félig lebontották. Emily hisztérikus rohamot kap, hogy ő ott, és csakis ott akar házasodni. Ross és Monica egy éjszaka alatt kiganajozza és kidekorálja a romos épületet, hogy Emily boldog legyen. Így már elhangozhat a két boldogító Igen!

4. stáció: Amikor Ross a pap kérdésére, hogy akarja e Emilyt házastársának, véletlenül - nem véletlenül - azt mondja, hogy „igen, akarom Rachelt”. (az excsaját) Erre Emily nem mond nemet a pap és a násznép előtt, ami az adekvát reakció lenne, nem, inkább gyorsan feleségül megy Ross-hoz. S innentől kezdve sziklaszilárd jogalapja van zsarolni Ross-t, mindhalálig. Igent mondd, de nem megy vele New York-ba.

5. stáció: Emily nem válaszol Ross üzeneteire, hetven szál rózsáját szétcincálva visszaküldi. De nem válik.

6. stáció: A könyörgés hatására nagy kegyesen beleegyezik, hogy újra megpróbálják együtt New Yorkban, viszont van egy feltétele, egy kedves kérése: az, hogy Ross soha többé nem találkozzon Rachellel. Így vagy Rachelt, vagy Rosst szakítja ki a baráti közösségből. Ross szereti Rachelt mint barátját, és szégyelli magát felesége zsarolása miatt, ezért elkezd belecsúszni abba, hogy ne Rachel legyen a számkivetett, hanem ő: Emily javaslatára elkezdi szervezni, hogy messzire költözzön barátaitól, megmagyarázva nekik is, magának is, hogy jó lesz ez így. Hogy mindenkinek így lesz jó.

7. stáció: Emily örül, hogy leszámolt Rachellel, diadalmasan jegyzi meg Rossnak, hogy „innentől kezdve mindig tudom majd, hogy merre jársz.Ross hátán folyik a hideg verejték, míg erőtlenül megpróbál ellenvetni, hogy nem, nem fog tudni minden percéről 0-24-ben, mert az kivitelezhetetlen. Mert az nem felnőtt élet, hanem rabszolgaság.

8. stáció: Joey, a maga ékegyszerű módján végre kimondja, amit a baráti társaságban senki nem mert: ez hülyeség. Ha Emily nem fogadja el Rosst úgy, ahogy van, excsajával, Rachellel együtt, ha szét akarja tépni ennek a hat embernek a barátságát, ha nem involválódni akar, hanem Rosst birtokolni, akkor Emily menjen a francba. Ross fellélegzik.
Szegény Ross Geller azért bukdácsolja végig gyatrábbnál gyatrább döntésekkel ezt a megalázó történetet, azért csúszik egyre lejjebb önérzetének grádicsán, mert valamilyen ostoba okból kifolyólag meg akar felelni az elvárásoknak, mert kínos csalódást okoznia, és mert nem akar harmincéves kora előtt kétszer elvált férfi lenni. Hát, csak gratulálni tudok. Biztos megéri.

Eddig tartott a mese. Jó reggelt! 

 Ross Geller-Galamb egyperces interjú, a női manipulációról. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr6113294661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.18. 10:04:26

Okos, értelmes önkritikus poszt. Elismerésem érte.
És igen, mindkét nemnek tükörbe kell néznie, hogy valamiféle élhető jövő legyen a férfi és nő közösségében.
És a kasztrációt már nem csak halkan suttogják, de valami szinésznő face-ra rakott videojában elmeséli, hogy a kecskéjét (sic!) kiheréltette és azóta milyen jól viselkedik az állat. epic.

Burgermeister 2017.11.18. 17:22:00

Hallgasd meg a legutóbbi APU-t.
És pont ezért (is) váltam el.

2017.11.18. 18:55:23

@Burgermeister: erre gondolsz?
Emlékezés '56-ra és a módszeres falloszrombolás (#MeToo) | 2017.10.23.
Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése

www.youtube.com/watch?v=03ujzgXEELk

dr bigbaby 2017.11.18. 21:23:48

Igen, a nok a lelki terror, a szekatura nagymesterei. Hattereben a felelem a bizonytalansag es a szorongas all (olykor a baszatlansag is).

Drednaught 2017.11.18. 21:52:15

Viszont nem kell ám így lennie.
Velem minden korábbi nőm el akarta hitetni, hogy ez nem csak hogy a kapcsolattal jár, de a manipuláció, a zsarolás maga a kapcsolat.
Hálás vagyok a mostani barátnőmnek, hogy ő egészen más ember, aki sose folyamodik ilyesmihez.
Van ilyen is.

Drednaught 2017.11.18. 22:01:51

@Wildhunt: hehe :)
Nem, tényleg régóta kapcsolatban vagyok.

Ejjnye Bejjnye 2017.11.19. 00:54:52

És az ígéret beteljesítése, hogy olvashatunk a posztíró előző életéről? Ekkora tudatossági fok további kérdéseket is felvethetne!

C. Gallus 2017.11.19. 07:48:08

Érdekes, furcsa olvasni és annyira távoli, elképzelhetetlen, hogy én
(még) valaha ilyen helyzetbe belemenjek, maradjak.

FN (törölt) 2017.11.19. 08:44:56

Minden lakáson-házon van ajtó: azon az efféle nőt ki lehet - és kell is - baszni!

2017.11.19. 09:07:49

@FN: A férfiak se állnak a tudatosságnak azon a fokán hogy felismerjék ezt. Mert például gyerekkora óta ezt szokta meg, már a nagyszülők is ezt a játszmát tolták és a szülei ugyanúgy. Úgy gondolja, hogy ez az élet.
Ahogy a posztban is volt a filmek, irodalom, kabarétréfák mind mind ezt igazolják vissza, hogy ilyen az élet másoknál is.

Gour 2017.11.19. 09:18:17

Találó az írás, pontosan rámutat arra a folyamatra amiben kimondják a férfiak: ha ennek egyszer vége lesz, akkor soha többé párkapcsolat! Elég a baszogatásból, pitiáner játszmákból, állandó törtetésből, a szemrehányásokból és büntetésekből.

A végén lesz egy új szingli nő a húspiacon, aki csinosnak, kedvesnek és szerethetőnek tartja magát, de nem talál új gazdatestet az istennek sem, legfeljebb egy szőrös kis kutyát akinek elsírhatja néha a bánatát.

ogli dzsí 2017.11.19. 09:18:43

nemtől függetlenül magabiztos embert nem lehet birtokolni

és a magabiztos embernek igénye sincs arra hogy ő bárkit birtokoljon

persze tényleg sok birtoklós kapcsolat van női/férfi részről is a világban, de azért nem mind ilyen

fidesz maszop dk egykutya 2017.11.19. 09:19:38

@FN: de akkor viszi a gyereket, gyerektartás, és/vagy a fél vagyont.

Feketecsuklya 2017.11.19. 09:26:58

Penge kis írás, tudnék én is mesélni...

Feketecsuklya 2017.11.19. 09:45:05

@Gour: illetve, ha lesz is kapcsolat, akkor is az első jeleknél, próbálkozásoknál repül a versenyző

dunántúli gyerek 2017.11.19. 09:57:00

Hát, a szejelem setét verem, de elmúlik, s ettől még a párkapcsolat nyugodtan virágozhat.

Sok mindndenkivel megesik, hogy a lila felhőben erősen kapaszkodik a párjába, mert a szejelem része az is, hogy parázunk a párunk elveszítésétől. De a para sokszor kizárólag belülről jön, a másiknak semmi köze hozzá.

Aki érzelmileg felnőtt - sokan soha nem nőnek fel - az tudja hogy a legbiztosabb módja annak hogy elveszítsünk valakit az az, hogy erővel kapaszkodunk bele.

dr bigbaby 2017.11.19. 10:04:09

@C. Gallus: ebben a helyzetbe is ket ember kell, ez egy jatszma, ketten jatsszak, ha te nem vagy partner, nincs jatszma sem, szoval a ferj ugyanugy kellett hozza, mint a manipulalo blogger, avagy zsak a foltjat

dr bigbaby 2017.11.19. 10:19:49

@Dargay Rwin: igen, egyreszt kulso semak tartjak fenn ezt a parkapcsolati helyzetet, illetve belso serulesek felelmek, szoval nehez kivulrol beledumalni, mert a bantalmazo kapcsolatok dinamikaja rendkivul osszetett, aki nem latott meg ilyet kozelrol, az alkepzelni sem tudja, annyit lehet csak tanacsolni igy kibickent, h ha valaki ebben rosszul erzi magat, probalja megoldani, es ha nem sikerul, szalljon ki

dr bigbaby 2017.11.19. 10:21:26

@Drednaught: szoval o ugy zsarol, hogy nem zsarol ... ez mar a 2.0- as verzio?

2017.11.19. 10:25:00

@dr bigbaby: Ha az egyik fél játszmázik, akkor a másik, aki felismeri ezt, két lehetősége van: vagy belemegy és akkor élik a hétköznapi életet. Vagy nem száll be a játszmába, de akkor vége a párkapcsolatnak. Az aki csak a játszmát ismeri az így érzi szeretve magát, ha a másik belefekszik a játszmába.
Olyan nem létezik, hogy egyik fél felismeri a játszmát és okosan ész érvekre hivatkozva lebeszéli a játszmázásról a társát.
Pont ezért mert elképesztő bonyolult lelki sérülések, berögzött minták vezetnek a játszmához. Ez nem oldható fel egy heuréka! felkiáltással, hogy "hoppá te játszmázol, hagyd abba!"

dr bigbaby 2017.11.19. 10:29:32

@Dargay Rwin: igen, egyetertek. Amugy a felismeres utan az ember csak probalja megoldani, terapia etc, de csak 1000 bol 1 jatszmazo tud (es akar) kiszallni a szerepebol.

Gour 2017.11.19. 12:50:21

@Dargay Rwin:

Egyetértek Veled. A játszma kialakulása is maga egy játszma, lassan, észrevétlenül, előbb enyhe presszura majd növekvő hisztéria és apró megtorlások jelzik az útját. Egyik nő sem hülye, hogy az első nap kimutassa a méregfogakat, az átnevelés lassú és módszeres, minden területre kiterjedő totális kontroll. Ezt hívják ma klasszikus párkapcsolatnak másik néven. Mert egy erős nő határozott, véleménye van mindenről és képes irányítani a párját.

Gour 2017.11.19. 12:55:31

@dr bigbaby:

Ha kiszállnának akkor holnap tele lenne velük az utca. Nem a játszma miatt lesz vége egy kapcsolatnak sem, hanem a játszma által okozott helyrehozhatatlan károk összessége miatt.

dr bigbaby 2017.11.19. 13:08:00

@Gour: Akkor a kivert anyak mellett nyitni kellene egy kiszekirozott apak szamara is egy menhelyet! Piaci rest, hatalmas bizniszt szimatolok. Te grundolod, en menedzselem. Hm?

FN (törölt) 2017.11.19. 14:33:54

@fidesz maszop dk egykutya: Hát, ha voltál oylan lúzer, hogy összeházasodtál vele - pláne házassági szerődés nélkül - és csináltál neki gyereket... De a fejlett 21. század már elhozta a sima, papírmentes kapcsolatot és a sterilizációt - így a csajnak marad a csupasz seggel való elkullogás!:-)

Gour 2017.11.19. 14:43:20

@dr bigbaby:

Mivel hiszek benne, hogy a nők kiszorítják lassan a férfiakat így az ötleted nagyon is aktuális. Más kérdés, hogy férfitársaimat inkább kitanítanám a túlélésre, menedék helyett.

2017.11.19. 15:47:20

@dr bigbaby: ilyen már létezik, úgy hívják hajléktalan szálló. És akkor nem is magyarázom túl ezt a témát, hagyok rá időt :-)

@Gour: ha vagyunk páran, akik ezen átlátnak, akkor megindíthatjuk a lassú ellenforradalmat.

2017.11.19. 15:51:35

@Gour: honnan szorítják ki? A seggmeresztős irodai papírtologató munkákból talán... De ha körülnézel a világban, ami épül, körbevesz minket ott mind férfiak vannak. Építkezésen, minden fizikai munkán, olajfúró tornyokon, stb stb. A világot a férfiak mozgatják, teremtik. Az nőknek meg a humánumban, gyerekszülésben, ápolásban lennének feladataik. Ne higgyük, hogy sok ezer éves reflexeket, munkamegosztást pár tíz év alatt fejre lehet állítani. Mert ebből csak szenvedés lesz miundkét nemnek. Ahogy a mellékelt ábra mutatja is.

dr bigbaby 2017.11.19. 17:20:18

@Dargay Rwin: ilyen himsovin dumara belolem mindig elojon a verfeminista, sztem vissza kene venni ebbol, neked se lehet joerzes, hm?

2017.11.19. 17:28:47

@dr bigbaby: Megkérdezhetem, hogy mit jelent egész pontosan, hogy feminista vagy?
Az ég világon senki nem akarja a nőket csadorban járatni, lehet szavazati joguk, lehet saját ingatlan tulajdonuk a nőknek, nevelhetnek egyedül gyereket is, elválhatnak ha nem tetszik nekik a férjük, bármi állást megkaphatnak, ha megfelelnek a követelményeknek. Bármilyen vezetői állásuk lehet, akár gyárban, ajkár multinál, akár a politikában. Országokat vezethetnek. Ezeket értelmes ember nem vitatja el a nőktől. Én sem.
A te vérfeminizmusod ehhez képest mit jelent?

dr bigbaby 2017.11.19. 17:37:02

@Dargay Rwin: ferfiasan bevllom az elobb ez a "ferfiak mozgatjak a vilagot" lozung kisse felhuzott, de sajna nem a jo iranyba, vhogy nem szeretem a nemek (vagy vallasok v etnikumok, etc) hatranyos megkulonboztetesenek meg az arnyekat sem, de most ezzel a magyarazkodassal itt egy kisse lazitottal a dolgon, kezdek is jobban lenni, koszke

Beer Monster 2017.11.19. 19:39:29

@fidesz maszop dk egykutya: Ne légy ennyire mazsola, vagy legalább ne büszkélkedj vele. 2 évnél tovább egy nő sem bírja türtőztetni magát. Ha az első 3 évben szóba se kerül házasság, és azért tudod, mire kell egy nőnél figyelni (addigra tudd), akkor még időben kimutatja a foga fehérjét.

erő.est.ormok 2017.11.19. 19:45:25

mekkora szar ez már!

már rég ki lett dolgozva minden ilyen feminista szarra a következő tudományos expozícióm:

kigondoltam.blog.hu/2012/10/12/nogyulolet_386

erről a blogról meg csak annyit, hogy van még dolgozni, feminnácikák!

lassabbanbaby.blog.hu/tags/r:miezablog

erő.est.ormok 2017.11.19. 19:49:35

@dr bigbaby: beteg vagy , husi, ez nem vitás. bekapcsolt az ultradián, sötét van már délután, látom bepattant a melatonin-probléma. szeded rendesen a valporátot?

Beer Monster 2017.11.19. 19:51:32

@Dargay Rwin: Azt is mondod ezzel, hogy garantáltan gyógyíthatatlan?

Beer Monster 2017.11.19. 20:11:08

@erő.est.ormok: A rövid nappalok téli depressziót okoznak. Mániás depresszió éppen hogy a déli államokban jellemző.

erő.est.ormok 2017.11.19. 20:32:55

@Beer Monster: látom, messziről sem vágod a témát, pupák!

erő.est.ormok 2017.11.19. 20:35:03

@dr bigbaby: olyan vicces vagy, hogy baszódnál meg. na, de azzal jót kívánnék neked!

2017.11.19. 20:53:08

@Beer Monster: Ha a hétköznapi realitást nézzük, akkor kb reménytelen a változás. Persze nagyon sok függ az életkortól. Ha fiatal huszonévesként valamelyik szerelme, akihez kötődik meg tudja neki mutatni a játszmáit és elég intelligens a csaj, hogy ezt felfogja, akkor persze van remény.
Ha ötven évesen két válás meg csomó becsődölt kapcsolat után, lelkileg és egészségügyileg megbillenve akarja valaki antijátszmásítani, na az a mission impossible.

dr bigbaby 2017.11.19. 20:56:13

@erő.est.ormok: szedem doki, relax es te vajh mit szedsz ...?

erő.est.ormok 2017.11.19. 21:09:21

@dr bigbaby: a magamfajta izomkolosszusok kizárólag természetes dolgokat vesznek magukhoz, de az sokat ! (na jó, az enantát necces, de bazdmeg olyan az angulám, mint egy krokodilé!

dr bigbaby 2017.11.19. 21:39:22

@erő.est.ormok: hat ha ezen a kepen te vagy itt akkor inkabb kolosszus mint izom imigyen nem epp az esetem szal zsibbasszal mast az anguladdal pls

erő.est.ormok 2017.11.19. 21:42:51

@dr bigbaby: ehhehe, ezt épp te mondod! nézd már meg az avatarod! amúgy nemcsak beképzelt és bután gőgös vagy, vagy még unalmas is, úgyhogy a továbbiakban nincs veled kedvem foglalkozni! Pá!

2017.11.19. 21:57:53

@erő.est.ormok: Elolvastad a posztot, ami alá kommentelsz épp? Segítek: a poszt a játszmázás, gyülölködés ellen íródott. Ezzel a kommenteddel pont jól demonstrálod azt, ami ellen íródott. Örülök, hogy segíthettem.

erő.est.ormok 2017.11.19. 22:07:22

@Dargay Rwin: ellentétben veled és képes vagyok ékes anyanyelvünkön megnyílvánulni, nem úgy mint te, aki idejön és fitogtatja a vékony kis angol tudását!
a cikket természetesen nem olvastam el, hiszen nő írta, ráadásul zavaros és túl hosszú, ellenben a kommentek és a blog fejléce kellőképpen meggyőztek, hogy bármit is írnak a cikkben, az kizárólag hazugság, ármánykodás!
köszi, de nem kell segítened, ellenben ha szeretnél egy alapos verést kapni, bármikor gyere el az oczyra, jól elverem a beképzelt kis ál-entellektüel szádat!

fidesz maszop dk egykutya 2017.11.19. 22:07:29

@FN: nem, én nem házasodom, max szerződéssel, hogy ami az enyém, az marad is az enyém. Az egyetlen gyerek ami becsúszott, azt meg elvetette a csajom.

De amit leírtam az a többségnél egy általános forgatókönyv. Házasság kötelező, mert a nők kizsarolják, hiszen tudják hogy hasznuk van belőle, na meg egész kisgyerekkoruktól arra nevelik őket, hogy az esküvő életük legnagyobb napja, ahol hercegnők lehetnek. Sterilizáció a nők kezében van, vagy is szájában (tabletta)... gumiban szexeléssel pedig egy párkapcsolatban ne viccelődjünk, a gumi alkalmi dolgokra való.

erő.est.ormok 2017.11.19. 22:15:12

@Beer Monster: hogy járhat valaki sikerrel az életben, ha olyat ír, hogy 'antijátszmásítani'! Az ilyen ember szerintem a kertjében kis, szőrös kis állatkákat tart ketrecekben, és azoknak tart irodalmi esteket, aholis felolvassa nekik elmélkedéseit olyan témákról, mint 'antijátszmák az életemben' vagy 'házi praktikák a kávédarálóval - avagy missön imposszíble'

erő.est.ormok 2017.11.19. 22:17:26

@fidesz maszop dk egykutya: nagyon csúnya dolog bedrogozva kommentelni!

2017.11.19. 22:20:52

@erő.est.ormok: ki az aki szeretne verést kapni? Te buta vagy.

@Beer Monster: nem sajnos és már nem is túlságosan reménykedek benne. Már csak öt milliárd évnyi üzemanyag van a Napban, aztán vörös óriássá változik és bekebelezi a naprendszer bolygóit.

Beer Monster 2017.11.19. 22:27:30

@Dargay Rwin: Valami egészen mélyen gyökerező dolog ez. Amikor nem mész bele a játszmákba, valóban bebeszélik maguknak, hogy 'biztos nem szeretsz'.

2017.11.19. 22:36:44

@Beer Monster: nem kell ezt bebeszélni. Ez az érzés jön nekik. Hogy nincsenek szeretve. És ez mindent elsöpör. Minden észérvet, gyakorlati tapasztalatot és a férfi ezért "védtelen" ez ellen. Mert racionálisan próbálja megoldani. És ezzel válik a játszma részévé. Kör bezárult.

Beer Monster 2017.11.19. 22:49:23

@Dargay Rwin: Egyszer eljátszottam, hogy "nem szeretsz, mert mindig mást akarsz, mint ami van"
Az se jött be :)

fidesz maszop dk egykutya 2017.11.19. 22:56:48

@erő.est.ormok: miért? Kinek árt azzal aki úgy kommentel? De hogy jön ez ide?

fidesz maszop dk egykutya 2017.11.20. 08:09:44

@FN: nem tucatpicsa, ez az általános. Nem voltam meggondolatlan, nem akartam gyereket, és tudtam hogy szedi a fogamzásgátlót, de mást is szedett, és a hülye (fizetős) orvosa elfelejtette említeni, hogy jaaa ez kiüti a fogamzásgátlót. De szerencsére ő sem volt meggondolatlan, elvetette (tudod, abortusz).

Elköttetés persze... hogy aztán ha nem sikerül jól akkor soha többé nem tudok gyereket csinálni, meg több százezerbe kerül, az olcsó fogamzásgátló helyett, és ja lehet itt is megpróbálna lebeszélni valami bigott, mint a csajnak is 2x el kellett mennie (kötelező) védőnőhöz hogy mossák az agyát hogy tartsa meg, és persze abortusz adó is van.

Lola Welbach 2017.11.20. 08:26:08

@erő.est.ormok: Na csöcsike, mi nem szoktuk felhúznia szemöldökünk a teféle trollokra, de most tipli van. Pá baba

Lola Welbach 2017.11.20. 08:29:41

@FN: neked is off van. Nem a mi szintünk vagy, ahogy Gallus barátunk rámutatott

Beer Monster 2017.11.20. 11:34:32

Már csak azt kéne tudni, a szerző hogyan gyógyult ki?

dr bigbaby 2017.11.20. 13:08:57

@Beer Monster: ... es hogy vajon kigyogyult-e vagy csak tudasa van arrol, hogy mibol kene, leven a felismeres csak eloszobaja a valtozasnak ... szoval igen, engem is erdekel a know-how :D

Feketecsuklya 2017.11.20. 16:29:50

@dr bigbaby: ja, ja :) lehetőleg pontokba szedve, nyomtatható verzióban, hogy rögtön ki is tudjam akasztani :)

dr bigbaby 2017.11.20. 19:59:59

@Feketecsuklya: barcsak tolem is rendelnenek ilyen knowhow kat, en is kikapartam man magamat par godorbol, csak eddig senki nem volt meg kivancsi ra :(

Lola Welbach 2017.11.20. 20:04:49

@Feketecsuklya: Köszi Fekete Cs! :) Meséjjé

C. Gallus 2017.11.20. 20:10:54

@dr bigbaby:

Majd ha te is ilyen szuper blogot írsz, akkor majd téged is kérdeznek. Úgyhogy hajrá! :P

Lola Welbach 2017.11.20. 20:11:31

@dr bigbaby: igen, igen, ehhez mindig két ember kell, és a férfinak ugyanolyan felelőssége van benne, mint a Spílernek. (de jegyezzük meg, hogy a szövegírója már nem manipuláló blogger, hanem csak sima blogger :) ) Üdv Lola :)

dr bigbaby 2017.11.20. 20:12:28

@C. Gallus: aaaa, en mardok inkabb a kibicelesnel, koszke :P

Lola Welbach 2017.11.20. 20:19:19

@Beer Monster: bámulatosan izgalmas kalandokat megélve (például intergalaktikus fénylényekkel találkozva) úgy alakult az életem, hogy egyszer csak megláttam magam, ráláttam hogy miket tettem, hogy milyen voltam, de még arra is, hogy miért voltam ilyen hitványka, és valahogy elfogadtam és megszerettem magam, ezáltal a többi embert is elkezdtem elfogadni és megszeretni, és akkor már okafogyottá vált ez a fajta, öntudatlan védekezési mód. Nagy vonalakban így. :)

Lola Welbach 2017.11.20. 20:28:00

@dr bigbaby: kedves Bigbabym, ha már életem nagy kérdését teszed fel, annyit tudok mondani, hogy a know how maga az út, sőt ÚÚÚÚt, de úgy emlékszem ezt te is tudod :) És mivel ÚÚÚÚt, magam is csak kóricálok rajta, kicsit már éberebben, mint régen. Kicsit gyógyultabban. De a fenti kommentben Beer Monsternek leírtam a fázisait is. Te hogy vagy btw?

dr bigbaby 2017.11.20. 20:33:01

@Lola Welbach: ahh, ne is kerdezd Lolam, en is a fenylenyeket hajtom itt ... ha esetleg van nalad felesleges, atkuldetnel parat ;)

Beer Monster 2017.11.20. 21:20:08

@Lola Welbach: "úgy alakult az életem, hogy egyszer csak megláttam magam"

Azt hiszem, ez az a fázis, aminek a mikéntjére itt mindenki tűkön ülve vár ;)

dr bigbaby 2017.11.20. 22:20:27

@Beer Monster: Joovan, ne elezzuk itten tovabb a helyzetet: belenezett a tukorbe. Na. Lehet oszolni.

dr bigbaby 2017.11.21. 12:55:13

@Lola Welbach: jaaaj Lolaaaa, visszajott ez az orult es zaklat !! es miert pont engem?? (na majd Gallus mester ezt is mindjart megmondja :)

fogyasztói magastartás 2017.11.21. 17:38:22

@Lola Welbach: döntésedet tiszteletben tartom, kommentedet, előítéleidet nem minősítem. te dolgod, mit teszel a blogodon, hogy élsz, és mit mutatsz magadról a világ felé.

erő est ormok elment és nem is akar visszajönni ide

kellemes fénylény-várást!

fogyasztói magastartás 2017.11.21. 17:40:57

@dr bigbaby: személyiséged cseppet sem vonzó, sőt. nem zaklatlak, a gecó nikktolvaj az teljesen másvalaki.

fogyasztói magastartás 2017.11.21. 17:44:46

kevesebb sorozatnézést kívánok nektek, több szép és okos könyvet és klasszikus zenét!

www.youtube.com/watch?v=KrarI7SEiig

dr bigbaby 2017.11.21. 19:43:46

@fogyasztói magastartás: sorry, miattam csinalta ezt az uj nicket, nem ez az elso eset, legutobb pl az en nickemet klonozta es ugy trollkodot

Lola Welbach 2017.11.21. 21:50:27

@fogyasztói magastartás: nem várom, má megvolt a fénylény :)

Lola Welbach 2017.11.21. 21:54:12

@dr bigbaby: azér baby, mer teccel neki, csak ő, lévén gyáva kis pöcs, így ismerkedik :) de megint tiltottam. Nem tom, hogy keveredett ide megint csórikám

dr bigbaby 2017.11.21. 22:15:44

@Lola Welbach: az elso, az 'ormok' egy szimpla barom volt, ez a masik, az 'omlok' meg egy uj nick, aki engem uldoz, blogrol blogra, o is egy barom, csak meg sokkal betegebb az elsonel ... hat igy ... tiltogassad oket, hatha atszoknak, elfogynak, vagy valami, barmi :D

Beer Monster 2017.11.21. 22:28:10

Na a messiást meg hiába várjuk....

Knédli Man 2017.11.21. 23:14:34

Itt állok én, fél- vagy egész meztelenül, és nézek abba a tükörbe, amit kurvára nem a Bedő Imre tervezett az ikeának... Jó írás ez is, kitűnő.

Feketecsuklya 2017.11.24. 16:09:21

@Lola Welbach: azt szokták erre mondani, hogy még az is sírna, akinek elmesélnéd.....
a házasságom se volt gyenge, de ott egy viszonylag simán átlátható szex-el manipulálás volt az alap, de az utána következő történet főszereplője egy igazi Master of Universe, akihez képest gyaníthatóan a legtöbben csak iapri tanulók vagytok (voltatok) :)

Feketecsuklya 2017.11.24. 16:19:41

több mint 6 év kellett, és még most is tart mire a felismerések összeálltak, és mire lett erőm, hogy nemet tudjak mondani.
Meglehetősen magas intelligenciával , egy elég erős femme fatale attitüddel megáldva, mindig meggyőzött arról, hogy igazából ő tesz szívességet azzal, hogy én segíthetek bármiben.

Feketecsuklya 2017.11.24. 16:33:04

Sajnos a történet tragikomikus voltát erősen árnyalja egy halva született kisfiú, ami-úgy gondolom- teljesen az ő hibájából történt így.

Lola Welbach 2017.12.02. 21:51:55

@fremina84: Ki. 36 000 kattintás után töröltem. Jó hogy kint volt, de pont elég volt belőle ennyi. Nem a kommentek miatt offoltam, vagy mert fenyegettek. (mert az is volt) Túlolvasott poszttá vált, s habár ez egy vállaltan tabudöntő blog, nem pontosan ez az irányunk. :)

C. Gallus 2017.12.03. 07:58:07

@Lola Welbach:

"Tudod mi a szabadság?

(...)

Hogy átvilágítod magad - magad, mert csak a saját portád előtt söprögethetsz baby – felülről, egy melegfényű, erős reflektorral, és mered meglátni, hogy mit mondasz és teszel félelemből. "

Beer Monster 2017.12.04. 23:06:29

@Lola Welbach: Akkor itt nem lehet megtalálni a szent grált. Döntögetjük a tabukat, ám csak annyira, hogy meg ne dőljenek.
süti beállítások módosítása