Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Azok a csodálatos magyar férfiak

Azok a csodálatos magyar férfiak

2020. 01. 04. Lola Welbach

ferfi16daniel_taylor.jpg

Istenem, köszönet a férfiért! Akár van olvasószemüvege, akár nincs.

Ha az ember lánya elvált nő, akkor piszlicsáré szerelési ügyeire csak a férfibarátait tudja megkérni. (fogas felfúrása, konnektor áthelyezése tizenkét centivel, hogy ne a szekrény mögött bújjon meg a komisz, kontaktos kapcsoló piszkálása, falon tátongó lukak glettelése stb.)  A férfibarátok javarésze szintén elvált.
Flashback: az ember gyerekként azt hiszi, hogy az Elváltak, mióta megtörtént velük a LEGROSSZABB, bánatosan lógatják orrukat, életük gigantikus csőd, céltalanul ténferegnek, s abban a pár évben, míg megmurdelnek, mindig könnyes a szemük.   

Aztán az ember lánya felnő, történik vele ezer(szer ezer) dolog, többek közt el is válik. (nem jókedvében) És akkor retteg, szeretettelen, kifosztott, taknyán csúszik, és egyedül fizet mindent nulla tartalékkal, és bánatosan lógatja az orrát mikor hazamegy az éppen gyerektelen pecóba, és csak fáj, fáj a múltja. De aztán lassan…

Aztán lassan - ha elég bátor és őszinte -, szembenéz azzal, hogy mit cseszett el. Habár ez már eső után köpönyeg, de mégis elkezdi magát jobban érezni. Meglátja a világot. Nézzé oda, fényes ősz van. Picinyke cinke csimporog a korláton. De finom ez a kávé. Péntek esténként Csernobil sorozat, nagy áhítattal. Hospice tanfolyam, csak mert érdekli. Hajléktalanok ispotálása. Csupa ilyen szupervidám program.

Aztán mikor megint örül az életnek, kezdi észrevenni, hogy fel kell fúrni, be kell glettelni, át kell drótozni valamit. Nézegeti hosszan a romlást, aztán jobb híján, megkéri egyik férfibarátját, hogy segítsen. (Aki szintén elvált, mint már említettem.)

Amely Elvált Férfi komolyan felvonul szerszámaival (spakli, kábelvágó, fázisceruza, négyes dűzni), reparál, majd iszik kávét és vörösbort, eszik bolognait, és szerelés után lehet vele beszélgetni az erkélyen politikáról, szívügyekről, gyerekről. Majd búcsúzáskor barátilag megöleli, sőt még azt is mondja, hogy baszki, te még mindig k. jó nő vagy, mert teljesen bolond vagy, olyan hülyén, illetve kedvesen nevetsz, mint régen, meg mert, habár sajnos soha nem fogtam, de szerintem még mindig állat a melled. És nem, ez nem abuzív, hanem jóleső.
Sőt, elvált férfibarát még szilveszteri bulit is szervez, hogy barátnéja vonzón és könnyedén, mintegy véletlenül diskurálhasson Egy Bizonyos Személlyel. (s miután barátnéja, önértékelési válság okán nem jelenik meg a buliban - hanem romkomot néz melegítőben otthon, fővetlen virslit eszegetve -, nem cseszi le, csak annyit ír neki: kis hülyém)

Romkom. 2019: Meggyilkolta élettársát egy férfi Mélykúton. Az apa megölte élettársát és négyéves gyerekét Budán. Egy kiskunhalasi férfi rászólt a gyerekére, hogy kapcsolja le a villanyt, mert nem szeretné, ha látná, ahogy kibelezi az anyját. Lapáttal verte élettársát egy csákányi férfi, mert az nem segített a ház körül. Győrben egy férfi megölte fiát és nevelt lányát. Szilveszter napján Oroszlányban megölt egy nőt egy férfi. Szilveszter napján Kőbányán megölt egy nőt egy férfi. Magyarországon hetente megöl egy nőt egy férfi.
A magyar férfiak jelentős része mentális-pszichés betegségben szenved. 

Ezért hála és köszönet Istennek azokért a magyar férfiakért, akik viszont lovagiasak, segítőkészek, ragyog bennük a férfibáj, akik intelligensek, humorosak, elbűvölőek, nőt, gyereket, állatot nem tudnának megütni, és adott esetben ilyen levelet írnak barátnéjuknak:

Drága Nő!
Hogy egy kis erotikus felütéssel kezdjem, a fúróm nem maradt nálad. Viszont, ha alkalomadtán mostanság felutazol Szentendréről a fővárosba, elhozhatnád a csavarhúzóimat, meg azt a 2-3 spaklit. Ennek átadása történhet akár Petrezselyem utcai lakásomban, akár valamelyik szórakozóhelyen, ahol merenghetünk közösen a múltak ütemén.
Kiváló tisztelettel, boldog új évet kívánva, feltétlen híve,
Kelemen

kép: Dániel Taylor

Gergőnek, Péternek, Kelemennek, Miklósnak és Vargosznak (aki boldog házas)

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr3915392528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2020.01.04. 14:09:09

Milyenek a nők és a férfiak általában:

egyvilag.hu/temakep/052.shtml

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.01.04. 14:51:07

az élet szép
egy özvegy, de ujra boldog ferfi...

szeretünk titeket nők. ez van.

Brumm Brumi 2020.01.04. 15:46:39

"Magyarországon hetente megöl egy nőt egy férfi.
A magyar férfiak nagy része mentális-pszichés betegségben szenved. "

A valóságban a magyarországi nők nagy része is mentális-pszichés betegségben szenved.
Beleértve azokat akik csakis a férfiak által elkövetett gyilkosságokat számolják.

De hát ugye, nane meg tsai azok vannak.
Ilyenek férfiakban meg valahogy nincsenek.

Pedig lenne mit felmutatniuk:

19 éves nő gyilkolt Magyarországon Késsel megölte élettársát egy 19 éves nő Aszalón hétfőn - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei ...

Egy nő a darabolós gyilkos: T. Edit ölt Pestszentlőrincen | VEOL

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.01.04. 16:28:30

@Brumm Brumi: nézd, az en családomban szenvedt ferfi, bipoláris skizoid, erőszakos, a férfit vascsovel (is) verő nőtől. akit el is vett. husz oldalon tudnam sorolni mi tortent vele, de ettol en szeretem a noket. nem a skizoid gonosz némbereket, hanem a noket.
ennyi.

odamondó 2020.01.04. 17:38:52

@kiskutyauto: bizony teljesen lényegtelen. Van már élethű felcsatolhatós vagy férfiként majd hozzászoksz ha néha megdugnak. Semmi extra.

never again 2020.01.04. 18:30:06

Az összes ilyen gáláns férfibarátot boldogan "engedi át" neked az a nő, aki képes felfúrni egy polcot, arrégraknei egy konnektort, esetleg kitapétázni egy szobát, stb. :)

+1 kiskutyauronak

never again 2020.01.04. 18:33:16

@Brumm Brumi: Ehhe, ezek azok a nők, akik évekig, évtizedekig terrorizálva voltak, nyilván tegyük már őket egy mérlegbe a bántalmazókkal. - ja, nem!
Amúgy oviban talultál utoljára érvelni, vagy a szocializmusból maradtál vissza ezzel a "há'-d-de-ő-is"-logikával?

elismert felhasználó 2020.01.04. 19:35:23

@kiskutyauto: @never again:

irigyek vagytok...nagyon kilóg a lóláb.

BiG74 Bodri 2020.01.04. 20:00:00

@never again:
Huh, az a kiskutyauro majdnem besikerült :)

Brumm Brumi 2020.01.04. 21:30:40

@never again: "zek azok a nők, akik évekig, évtizedekig terrorizálva voltak, nyilván tegyük már őket egy mérlegbe a bántalmazókkal."

Tegyük bizony...Mert úgy igazságos.
Ami pedig az un. terrort illeti, a nők sincsenek lemaradva, a hagyományos verbális erőszaktól
kezdve a tényleges fizikai gyilkosságokig mindenben bőven reprezentálva vannak.
A (házi) sárkányok, a hárpiák, a fúriák sem mai kategória.

Mint ahogy az aranyásók, eszkortok sem.És még sorolhatnám.

De hát mint tudjuk, vannak a "feministák" meg a "női jogvédők" meg a metoo ...meg a gonosz, bántalmazó , brutális férfiak.
Ma olvastam a címlapon, hogy a gonosz Trump képes volt egy nőt telefonon felhívni, hogy nem-e volna kedve egy csókolózásos látogatásra.
Hogy ez micsoda zaklatás, könyv is születhet belőle, meg hálivúdi horrorfilm.

Innentől kezdve ha löttyös indulattal, nemi hátsó szándékkal szeretnél közeledni az ellenkező nemhez, akkor viselkedj úgy mint Sólyom László..bármikor.

Szia Cica. Pardon, jó estét, állampolgártárs(nő). Laci vagyok.
Tájékoztatom , hogy a beszélgetést a mindenkori hatályos jogszabályok alapján, felelősségbiztosítási okok miatt rögzítem és megőrizem, bármikor visszahallgatható és ellenőrizhető. Megértette? Remek.

A manapság már divatjamúlt férfi-női kapcsolat okán és ellenére szeretnék mégis közelebb kerülni magához. Persze szigorúan az alkotmányosság illetve a láthatatlan alkotmány szellemében.
Ha nincs ellene kifogása, kérem jelezze egyértelmű kézfeltartással. Köszönöm.
A legközelebbi találkozónk kijelölt helye és időpontja dr. Malaczky ügyvédi iroda hivatalos helyisége, 20...okt.. 1.. Megjelenésére feltétlenül számítok, kérem, addig szíveskedjen kitölteni és magával hozni az alábbi kérdőívet:

-Egyetért-e Ön hogy alkalomadtán bókokat susoghassak a fülébe?
-Beleegyezik-e Ön szabad akaratából hogy étterem bejáratnál előre menjek, illetve más ajtóknál Önt előre engedjem?
-Tájékoztatom Önt hogy bizonyos esetekben a gépkocsi(m) nem csak arra való hogy minket A pontból B pontba szállítson, hanem alkalomadtán a hátsó ülés koitus uninterruptusnak valamint fellationak biztosíthat helyszínt.
-Kijelenti Ön hogy megfelelő előkészületek( szőrtelenités,gyantázás/ trimmelés, fürdés, zuhanyzás, óvszer beszerzés) szabad akaratából beleegyezik hogy bizonyos alkalmakkor, pl. sátoros ünnepek, néhanapján Önben tunkoljam a hímtagomat ?
-Pardonez-moi, de ismeri-e pláné betartja-e Ön azt a szabályt miszerint Úrinő ha szájába veszi, nem köpi ki?
-Kijelenti-e Ön hogy Deep Throat az bármi lehet, akár egy Fehér Házi szivárogtató is, de semmiképpen sem zaklatás?
-Egyetért-e Ön azzal a népi megfigyeléssel miszerint "minden lyukat be kell tömni"?

Amennyiben eljárásomat jogszerűnek, méltónak ítéli, ami messzemenően tiszteletben tartja a nők önrendelkezési jogát, haladhatunk tovább, szerződést fogunk kötni, melyben pontosan rögzítjük a felek mit várnak el illetve mit tesznek be ebbe a kapcsolatba, beleértve közösüléseink éves számát, rendszerességét, az orális szex gyakoriságát (ha és amennyiben egyáltalán ilyet vállal illetve igényt tart), a spermáim jövőbeli sorsát valamint az esetleges anyagi természetű elvárásokat.
A szerződés 30 évig titkosítva lesz, letétbe helyezve egy közjegyzőnél, célja hogy belátható ideig , érdekmúlás vagy egyéb okokból kifolyólag valamelyikünk eltérően emlékezzen a kapcsolat részleteire.

Szabadság, éljen a gender és vesszenek a zaklatók!

Lorrh 2020.01.04. 21:52:31

Kicsit szomorú vagyok drága Lola, hogy egy finom érzékeny nő hogyan képes szítani a nemek közti háborúnak és tolni a gyűlölködés szekerét. Látom a kommentelőknél is kiverted a biztosítékot. Ki ki a saját módján próbélja kifejezni ellenérzéseit. Ez a mai korunk új divatja, hogy a két nemet nem együttműködésre és bizalomra kell tanítani, hanem még jobban aláásni a bizalmat. Te egy iylen világban szeretnél élni?
Tóth Kriszta nem ezt tanította a kreatív órákon, hogy egyoldalú aljas indulatkeltéssel milyen jól el lehet adni a szövegünket.
Amúgy tényleg jó melled van.
Ezt a posztot meg felejtsük el, béke poraira.

Muhammad Balfas 2020.01.05. 00:18:04

@Brumm Brumi: A nőknek mindig is több volt megengedve ezen a téren az európai gondolkodásban.
Léderernének is kegyelmet adott Horthy.

Örömhernyó 2020.01.05. 02:18:22

@Brumm Brumi: Ha a férfi sokat iszik, az férfias, ha a nő sokar iszik, az gusztustalan.
Ha a férfi bánt nőt, az férfiatlan, ha a nő bántalmaz férfit, akkor ő csak egy temperamentumos menyecske.

Az én szememben nincs kettős mérce. Az alkoholizálás mindként nemnél a legrosszabb drogtól való függés. A bántalmazás egyik nem oldaláról se megengedett. Igaz, a bírói gyakorlat még ma is enyhébben ítéli meg a nők által elkövetett erőszakot.

Magyarországon az emberek jó része pszichés beteg. Nők is férfiak is.
A férfi veri a nőt és a gyereket, a nő veri a férfit és a gyereket, aztán ez a gyerek felnőve pont ugyanilyen lesz nemtől függetlenül és ha összeáll egy hasonlóan idegbeteg partnerrel, azt is teljesen normálisnak találja majd, hisz mind így nőttek fel.

Örömhernyó 2020.01.05. 03:45:13

"A magyar férfiak jelentős része mentális-pszichés betegségben szenved"

A magyar emberek nagy része mentálisan labilis, beteg, pszichés problémái vannak.
A nőknek is. Csak rajtuk máshogy jön ez ki. Szekálás, platyka, áskálódás, kiidegelés, gyerek vagy csecsemő elleni erőszak, hiszti, végstádiumban feminizmus.
A férfi hosszasan, évekig tűr, fát hasogatnak a hátán, iszik, menekül a konfliktus elől, nem panaszkodik, aztán egyszer csak ő hasogatja a hites neje fejét a kisbaltával. És akkor mindenki meg van döbbenve, hogy ilyet hogy tehetett.
Nem a férfiakkal van csak baj, hanem Magyarországon úgy általában az emberekkel van baj.

"Győrben egy férfi megölte fiát és nevelt lányát." - A mostohaszülő-nevelt gyerek kapcsolat a megágya a konfliktusnak. Míg egy szülő gyerek viszonyban is előfordulhat erőszak, a mostohaszülő-mostohagyerek kapcsolatban az erőszakra, abúzusra hatványozottan nagyobb az esély. Ezért se értem azokat a nőket és férfiakat, akik elváltan nevelik a gyereküket, hogy miért akarnak egy idegent bevonni a családba. Ez a tragédiák melegágya. Nyilván van ritkán olyan, hogy kijönnek a mostohával, de az erőszakos végkifejletre nagyságrendekkel megnő az esély. Én ha elvált szülő lennék, akkor inkább alkalmi szexpartnert keresnék.

whatisevenworse 2020.01.05. 06:59:27

Van gond nem kicsi. 1 dolog, hogy a adott hímnemű egyed laza esti pisztolytáskaürítés címén írt üzenete, ami elég gáz kb. mint ózdi diszkóban "Csá kő kóla, gyüssz topogni" bár kissé szofisztikáltabban, de a lényeg ugyan az.
Adott nőnemű egyén aki lelki romjain sírdogál, hogy hol baszták el. Mert igen egy kapcsolathoz két azaz két ember kell. Sebeit nyalogatva, meg lehet épp azon férfiegyedeket hagyja figyelmen kívűl aki álló farkú Kelemen apánknál azért többek.

marosy 2020.01.05. 07:41:58

Gréczy is elvált magyar férfi. Talán bejelölhetnéd a facebookon.

odamondó 2020.01.05. 08:57:53

@kiskutyauto: névtelen fórumon mit kéne hozzátennem? Válaszoltam a feltevésed lényegtelen problémájára. Személyeskedés helyett inkább válaszolj. Ja nem tudsz ezért személyeskedsz.

gigabursch 2020.01.05. 09:21:46

Igen, a nők java nem azért nem szerel, mert nem tudná, hanem azért, mert kétes valakit, aki egy kicsit kulturáltabb és talán jól is tudja kezelni...a nőt.

Megintkitiltott 2020.01.05. 10:19:04

Hány nőnek jutott amúgy eszébe, hogy nem törik le a keze a fúrótól? Egyenjogúság, az ezt is jelenti :)
(Asszem a Tékasztoris csaj akadt ki egyszer, hogy ő nem akar férfi módjára élni, mert mindent neki kell mefoldani - hát ja, a szabadság azt is jelenti, hogy senki nem csinál meg semmit helyetted.)

Megintkitiltott 2020.01.05. 10:20:29

@gigabursch: Ez még szép is lenne... Ha igaz lenne :D

cukrosleves 2020.01.05. 11:00:24

Vártam a dugós részt, de kókadtan kellett visszatennem!

Muhammad Balfas 2020.01.05. 12:55:32

@Örömhernyó: "ha a nő bántalmaz férfit, akkor ő csak egy temperamentumos menyecske."

Igen, a mi kultúránkban. Számos humoros jelenetben vicces alaphelyzet a részeges "urát" otthon sodrófával váró asszony, vagy romantikus filmekben a "magának túl sokat megengedő fiatalembert" pofon ütő kisasszony..:) Egy muszlim világból jövő számára ezek totálisan érthetetlen szituációk. Az ő világukban egy nő egyszerűen semmilyen körülmények között nem üthet meg egy férfit..

Brumm Brumi 2020.01.05. 14:00:10

@Örömhernyó:

Egyetértünk.
Továbbá jelzem hogy van a "feminista" ami ugye haladó, pozítiv, trendy, liberális és még aggathatnám napestig...
illetve van ellenpárja a "hímsoviniszta" , ami ugye az elöbbi jelzőknek az ellenkezője.

Isten őrizzen meg hogy szóvá tegyed hogy miért a férfiak kerülnek a híd alá váláskor...
Vagy hogy miért a nők élnek tovább egy-egy évtizedecskével, miközben hamarabb is mehetnek nyugdíjba...
Mert máris rádugrik egy egy spronz,wirth és véged.

Brumm Brumi 2020.01.05. 14:02:44

@marosy: "Gréczy is elvált magyar férfi. Talán bejelölhetnéd a facebookon. "

Ő is alternatív , harmadik utas..:-) Onania vincit amor a jelszava.

Lola Welbach 2020.01.05. 14:31:07

@Örömhernyó: igen, igazad van. Ez a poszt a férfiakról szól, de a nőkről is írok egy pandandt posztot . (azok a csodálatos magyar nők)

Lola Welbach 2020.01.05. 14:41:37

@Örömhernyó: Azt írod: "Nem a férfiakkal van csak baj, hanem Magyarországon úgy általában az emberekkel van baj." Így van, a kollektív magyar tudat, psziché rendkívül sérült. A múltból hozzuk a fájdalmakat, amiket semmilyen módon nem dolgoztunk fel, nem gyászoltunk el, s ezért személyesen és kollektíve is adjuk, csak adjuk tovább. (Mondjuk van is minek fájnia: nézzük csak például történelmünk elmúlt 120 évét nézzük...) Mert nincs rálátás, szembenézés, és tudatos elengedés. Perszonálisan sincs, kollektíve meg aztán pláne nincs: a sok egyéni fájdalom, veszteség, hátunkon hurcolt harag összeadódik. Btw. ez persze nem csak a magyaroknál van így. (némely népben több ez a hozott fájdalom, némelyikben kevesebb. bennünk rengeteg) Ezért tart itt az emberiség, ahol.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2020.01.05. 16:13:34

@Brumm Brumi: Mondjuk a feminizmus nem 2000 utáni találmány - a női egyenjogúságot, választójogot sem kérdőjelezed meg, pedig azt is a feministák érték el, még bőven a 20. szd. elején. Ez mára természetes.
A baj az, hogy napjaink feminizmusa divat lett, valós tartalma már kevés, de olyan szinten túl van tolva, hogy lassan az összes eredményt lejáratja.

Brumm Brumi 2020.01.05. 16:53:16

@ColT:

Igen, kb.én is erre gondoltam. Nem a nők tényleges egyenjogúságával van baj(om), hanem azzal hogy az un. feminizmus jelszava alatt egyesek már úgyanúgy járnak el mint a szintén szépreményű liberálizmussal, ami manapság már valójában virtigli liberálfasizmust takar.

Balázs Paróczi 2020.01.05. 18:05:44

Ez a "pinádon agyal" megfogott :-) Hát min agyaljon? A tapétán, vagy azon hogy állhat a csaj a világbékéhez? Persze hogy azon agyal. Megtanultam az exfelelségemnél és a előtte lévő kapcsolataimban is, hogy bizony-bizony a csaj meg a fütyin agyal. Meg a seggen, vállon, alakon, nézésen. bármin ami beindítja. Tojik egy nő arra hogy milyen vagy belül, ha elég jó vagy kívül. Egy nő mindig úgy választ párt, hogya többi nő felé meg tudja mutatni, hogy tessék ez a pasi az enyém. A hapsik egyszerűbbek. A matchbox-tól a CKM-ig taró időszakban kialakult valamiféle fantázia Bennünk arról, hogy milyen lesz az ideális nő/kaland/szex/élet és azt kergetjük. Ilyen téren a férfiakban jóval kisebb a csordának megfelelés, ezt inkább a kecó/kocsi/kütyü vonalon játszuk, míg a nők kiélik magukat a partikon, ahol az alfával megjelenhetnek. Mennyivel könnyebb a melegek/lkeszbik/BNO F64-ek helyzete, ott kimarad ez a farok/puni méregetés, jóval kevesebb a megfelelni vágyás közöttük.

Muhammad Balfas 2020.01.05. 18:13:20

@Brumm Brumi: Csakhogy ez azt jelenti,hogy a szerelem legyőzi az onániát..:)

Muhammad Balfas 2020.01.05. 18:15:19

@Balázs Paróczi: És még esetleg azon,hogy milyen vastag a bankszámlád és milyen kégliben laksz..

Balázs Paróczi 2020.01.05. 18:35:05

@Muhammad Balfas: Ó, igen. Ha a bankszámla illetve a betonos útra jutás a motiváció (amit később mindíg folyamatos bosszúval jár, hiszen kihasználod a testét a biztonságáért cserébe), záros határidőn belül előkerül a "privát tér", az "én idő", meg a "csajos péntek". Olyankor lehet flörtölni, ismerkedni, megmutatni a nyájnak hogy milyen kelendő is vagy. Ha egy közép faszi megkapja maga mellé a Pamela Andersont, csupa frász meg ideg lesz az élete, amitől érdekes módon a kapcsolat nem is szokott sokáig tartani. Egyébként saját tapasztalat, hogy akit kirángatsz a Low-ból, nem lesz hálás. Gyorsan megy tovább, hisz pont Te emlékezteted arra hogy honnan jött.

Balázs Paróczi 2020.01.05. 22:06:39

@Daenerys Targaryen: Szia. :-) Sajnos van egy - hála istennek - szűk réteg, akiket a prideokon, protestokon láthatsz. Eléggé harsányak és mivel egész életükben bujkáltak az emberek elől az igazi énükkel, valamiért ezt tartják helyesnek. Én a viszonylag népes F64 táborral tartom sztorosabban a kapcsolatot, ők például a mindennapi életben szolid, hátrahúzódó emberek egészen a következő WhyNot partiig.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2020.01.06. 06:16:37

@Balázs Paróczi: A bankszámládon, azon. Az minimum olyan fontos, mint hogy hogy nézel ki. De inkább fontosabb.

Muhammad Balfas 2020.01.06. 10:40:01

@ColT: És mindegyik elhiszi magáról, hogy neki egy pénzes sportos kedves és jófej, jópasi jár, legyen akármilyen ocsmány trampli is.Nem fogják fel, hogy az a csávó, akinek pénze van és még jól is néz ki, kurvára nem akar leparkolni egy átlagos külsejű 30+-os nő mellett.. Többségük büntetése a vénlány lét..:)

Balázs Paróczi 2020.01.06. 12:02:46

@Muhammad Balfas: Ebben igazad van. Mindenki - érthető módon - próbálja felülreprezentálni magát, a húspiac pedig alulra. Erről szól a sok fürdőszobai renovációs folyamat mind a két (három) oldalon, a sok jó Doccsegabbánas ing, kamu óra, fekete kis Paris mini, a kamu Hermés cuccok, stb... Mindenki szeretné ha a kis mini társadalmában előkelőbb helyet foglalna el. Ez egyébként a korral elmúlik. Jó duma hogy a nőknél 40 az új 30, meg az összes 50-es divatos faszi a tinilányokat keresi, de ezt igazából nem adja ki a piac, ezek csak igények, amiből kevés valósul meg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.10. 16:48:53

@Lorrh: Akkor te a Claire vagy a Womb Raider vagy, mert ők is ki lettek vágva a haverodtól, meg neked is friss a reged. Erről enynit.

„Ez a mai korunk új divatja, hogy a két nemet nem együttműködésre és bizalomra kell tanítani, hanem még jobban aláásni a bizalmat.”

Ma már baszhatod a bizalmadat meg az együttműködésedet is.
süti beállítások módosítása