Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Ezeken a sebeken fény áramlik be

Ezeken a sebeken fény áramlik be

Ja tényleg, ti már ezer éve szakítottatok. És? Túl vagy rajta?

2017. 08. 15. Lola Welbach

nolovon.jpg

Biztos veled is van olyan, hogy éjszaka Róla álmodsz, és utána kóvályogva szorongatod reggeli teád, bámulsz magad elé, már ébren vagy, de még az álomban, nem érted, hogy normális életedbe hogy került megint Ő, akivel leszámoltál, végeztél, elgyászoltad, csak ténferegsz, közben csinálod a rendes, reggeli életed, már mész dolgodra, de még vagy két órát ott van, kísér a képe, lüktet, valamit akar még mondani, de mit, mit, nem tudod a választ.

Biztos veled is van olyan, hogy társaságban hirtelen Róla beszélnek, ekkor nagyon elkezd dobogni a szíved, kimész, visszajössz, még mindig Ő a téma, álcselekvésekkel molyolsz, könnyed képet vágsz, sőt nevetsz, méginkábbsőt könnyedre erőltetett hangon belekérdezel a beszélgetésbe, olyasmit, hogy „ja tényleg, mi van Vele?”, igazítod arcod, hangod, mozdulatod, hogy el ne árulja tested a lelkedet, csak a szíved dübörög - de azt úgyis csak te hallod, nyugi, kívül nem látszódik -, és utána – mikor már másról van szó -, nézel magad elé, hogy miért, miért van még rád hatással, és nem tudod a választ.

Biztos veled is van olyan, hogy meglátsz az utcán valakit távolról, mandínerből, akire azt hiszed, hogy Ő az, és a fizikai rendszered azonnal beáll ezen vélelmezés szolgálatába – a kurva test! - , eddig csak mentél haza a munkából, de most, pillanat alatt minden felfordul, lüktet a fejed, kiugrik a szíved, alig kapsz levegőt, szorul a torkod, gyorsítod lépteid, spontán elé akarsz kerülni, közben az fut át agyadon, hogy ma vállalhatóan nézel ki, napszemüveg van rajtad, tehát nem látszik az insomniád, csak három kilót híztál mióta utoljára találkoztatok, tehát ez még akár szexi is, a hajfestésed sincs még annyira lenőve hogy észrevegye, és mikor elé vágsz, kiderül, hogy nem Ő az, csak egy Hozzá hasonló, most megúsztad, sajnálod is meg örülsz is, és utána, míg vert seregként hazafelé baktatsz, azon gondolkozol, hogy mi a bánatos kurva élet van rád még mindig olyan hatással, hogy átrohanj érte a piroson, de nem tudod a választ.

Biztos veled is van olyan, hogy nézel valamit - folyót, filctollat, fakanalat -,  és egyszer csak teljesen értelmetlenül, rádtör az arca képe, és fizikai fájdalmat érzel hiányától. Biztos veled is van olyan, hogy barátokkal fröccsözöl, hibátlan nyári délután, aztán mikor oldalra nézel, hirtelen Hozzá beszélsz - magadban - és kérdezed - magadban-, hogy Ő mit gondol a témáról. (magadban) Biztos veled is van olyan, hogy érzed az érintését.

Volt ilyen, s még lesz is, ahogy a székelyek mondják. Élsz, érzel, érzékeny, őszinte vagy. Ez az egyik vigaszod, baby. (Ezeken a sebeken fény áramlik be. Leonard Cohen)

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr912751600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lola Welbach 2017.08.16. 09:59:30

@C. Gallus: a régi blogon lehetett itt meg, nézzenek oda, nem lehet lájkolni a kommenteket! Üdv Gallus, nagy hadvezér, üdv :)

az abádszalóki hős 2017.08.16. 12:13:45

Tetszett. Köszi.
De az a jobbik eset, amikor az eltávolodottat megláthatod az utcán, mindegy véletlenül. Sokkal rosszabb, ha tudod, az életben már soha sem fogod látni, mert meghalt.
Sovány vigasz, hogy legalább mindig tudod, hol van.
:(

Lola Welbach 2017.08.16. 14:58:47

@az abádszalóki hős: ohhh. Hős vagy tényleg. Érdekes. Ma tíz éve halt meg az anyám. Azóta volt olyan velem, hogy láttam az utcán, elkezdtem sietni, és hiába tudtam közben, hogy nem mehet előttem a Király utcában, mégis meglódultam az illető felé. Még mondani akartam volna neki valamit. Még egyszer megölelni. Legalább egyszer. (na, sírok) Ha már mikor élt, nem öleltem meg. (olvasmányajánlat a témához egy novella: Kosztolányi Dezső: Hrúz Krisztina csodálatos látogatása)
ölellek Lol
süti beállítások módosítása