Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

A pénisz nem hazudik

A pénisz nem hazudik

2017. 10. 06. Lola Welbach

Bene Zsófi barátnőm Kriston Intim Torna trénerként dolgozik. (itt van a Facebookon) Kíváncsi voltam mit lát, hall, érzékel egy tréner a nőkről, a férfiakról, a testünkhöz való viszonyunkról, a szexualitásunkról. Ültünk a konyhájában egy hosszú éjszakán át, beszélgettünk, közben boroztunk, teáztunk, ettük Zsófi remek spenótos lepényét, és nagyon sokat nevettünk. Néha hallgattunk. De olyan is volt, hogy könnyes lett a szemünk. Először a nők voltak terítéken, aztán telt az este, és a nőkről szóló interjú után következtek a pasik. Mindent megbeszéltünk a farkukról. Mindent. (nem)

Lola: - Akkor térjünk át a pasikra. A férficsoportok is olyan telítve vannak a Kriston Intimtorna tanfolyamokon, mint a női csoportok?
Zsófi: - Nyilván nem annyira, de azért bőven elkelnek a helyek.
Lola: - Hogy jönnek a férfiak? Anyu küldi őket?
Zsófi: - Igen, van, akit feleség, partner küld, sokan ajándékba kapják, de orvosi javaslatra is sokan érkeznek. Egyébként jellemző, hogy a nők érkezés után rögtön barátkoznak, zsezsegnek. A férfiak még véletlenül sem szólnak egymáshoz.
Lola: - Azt hiszik, hogy rá van írva a pólójukra: „nekem péniszproblémám van”. És hát valószínűleg az van, azért mennek oda.
Zsófi: - A csajok talán-talán inkább jönnek a megelőzés miatt. De azért náluk is látunk olyan problémákat, amelyeket évek óta hurcolnak. 
Lola: - Szóval miért jönnek a férfiak?
Zsófi: - Az egyik csoportban, ahol hospitáltam, volt egy negyvenpluszos pasi, nagyon kompaktul nézett ki, nagyon rendben volt. Szép keze volt, szép szeme, gyönyörű testtartása. De, miközben ment a tréning sehogy nem tudott megülni a fenekén. Ficergett, mocorgott, látszott, hogy fájdalmai vannak. Aztán erről a szép, negyvenes, deli férfiről tényleg kiderült, hogy nagyon komoly problémai vannak.
Lola: - Mik? Meséld el, úgysem tudjuk, kiről van szó.
Zsófi: - Na, mielőtt mondom, azért azt szögezzük le, hogy egy Kriston Intimtorna tanfolyam nem azért intim torna, mert a résztvevők kibeszélik egymás előtt a problémáikat, hanem azért, mert az intim testtájakkal dolgozunk, azokat eddzük. Tehát nyilvánosan nem hangzik el, hogy kinek mi a baja. Ezt csak az oktató tudja, annak érdekében, hogy személyre szabott gyakorlást tudjon ajánlani. Ennek a jókiállású férfinek amúgy nonbakteriális prosztatagyulladása volt, ami szörnyű fájdalommal járhat vizeléskor. És az ehhez tartozó erekciós és ejakulációs gondok. Ha fáj az ejakuláció, akkor az az egész erekciónak annyi. Főleg, ha már az is fáj.
Lola: - Fájdalmas vagy nehéz pisilés? Fájdalmas erekció? Jajistenem.
Zsófi: - Igen, prosztatagyulladásnál nagyon fájhat. Ott volt ez az ereje teljében lévő férfi, aki elképesztő, hogy mi fájdalmat, micsoda titkot hordott az alsónadrágjában. Szerintem a férfiakról méltatlanul keveset tudunk. Fontos lenne, hogy a férfiak nagyok, erősek, termékenyek, tesztoszteronteltek legyenek. És így is érezzék magukat. Nem csupán gyereknemzés szempontjából, hanem azokban a készségekben is, amiket – bár ez nem divatos -, a férfi mivolthoz kötünk. Figyelj, én is ki tudok cserélni egy akkumulátort és ki is cserélem.
Lola: - Én nem tudok.
Zsófi: – De miközben csinálom, azt érzem, hogy a francba, ez nem az én dolgom. Közben meg szerintem a férfiak jelentős részének nincs is módja megélni a saját energiáit. Illetve elvesznek abban, hogy ez amolyan csajozós energia és abba is forgatják bele. A tömegkultúra is azt sulykolja nekik: basszál meg minél több nőt! (Lola nevet) Nézz meg egy dezodor, óra, autó, bármilyen férfireklámot.
Lola: - Nézd meg bármelyik Kotász Kft. kisteherautójának az oldalát, ami gépszerszámot, zuhanyfülkét, nagybani zöldséget, autógumit, raktározást, iparcikket hirdet. Mindegyik oldalán egy bombanő hentereg az adott termékkel beterítve. Kvázi éppen aktus van. A nő mindig fekszik, mindig bikiniben, és mindig orgazmusa van a gépszerszámtól.

Zsófi: - A tesztoszteronszintükre akarnak hatni ilyen módon. Holott ez a tesztoszteronszint még millió dologra serkentheti a férfit, teremthet potenciát. Borzasztó, hogy mi nők sem számolunk a férfiak tudatosságával, teremtőerejével. Zsákutca, mikor egy férfi azt éli meg a saját potenciájáról, hogy az kizárólag a szexre alkalmas. A férfiak nem elhanyagolható része ebben keres visszaigazolást, pedig ezer más felületen lehetne. Továbbá, ha valaki csak a szexben éli meg a potenciáját, akkor annak egy erekciós probléma a világvégét jelenti.
Lola: - Elvárások. Elvárások, amit maguk felé támasztanak, valamint a kortárs csoport elvárásai, az anyjuk elvárásai, a csajuk elvárásai, a főnökük elvárásai.
Zsófi: - A férfiak nagyon szeretnének megfelelni ezeknek az elvárásoknak. De nekik ugyanúgy hiányérzetük van, mint a nőknek.
Lola: - Ez őrület! Akkor kinek van teljes érzete a világban? Ki boldog?
Zsófi: - Hát egyezségre kéne jutni. A férfiak támogatásra szorulnak abban, hogy erősnek érezhessék magukat, hogy végre le tudják tenni azt az elképesztően sok pszichoszomatikus problémát, amit hurcolnak. Aminek jelentős része a férfiúi mivolt hiányos megélésből fakad.

Lola: - Beszéltünk arról, hogy a nők alhasi szerveiben minden tükröződik róluk. A férfiaknál is így van? Van egy tippem a válaszra. A péniszben tükröződik.
Zsófi: - Hogyne! De nem is csak a péniszt mondanám, mert az azonnali reakciót ad. Feláll, nem áll fel, félig áll fel, feláll, de lelankad, vagy feláll, de túl korai az ejakuláció ad absurdum nincs is ejakuláció. Ám ahol szintén megmutatkoznak a dolgok, az a prosztata.
Lola: - A belső, titkos ügyük.
Zsófi: - A pénisz olvasható: ránézel és minden világos.
Lola: - Igen!
Zsófi: - A prosztata egy csodálatos, de kívülről láthatatlan szerv.
Lola: - Na, mesélj a róla!
Zsófi: - A prosztata egy fantasztikus szerv! (mindketten nevetnek) Gondolj bele, hogy van egy szelídgesztenye méretű mirigy, aminek a felülete bordázott. A herék megtermelik a tesztoszteront és azt a prosztata őrzi a felületén, onnan érkezik, ha szükség van rá. Valamint az ejakulátumhoz ad egy anyagot, ami segíti a hímivarsejtek megfelelő mozgását. De ezenkívül sok más funkciója is van. Nem véletlen az, hogy a férfi megbetegedések döntő többsége prosztataprobléma. A prosztata az ő centrumuk, mint a nőknek a méhük. Azt gondolnád, hogy 60-70 éves korban kezdődnek vele a problémák. A fészkes fenét. Az urológián a betegek kétharmad része harmincas-negyvenes férfi.
Lola: - Ezt nekem is mondta egy andrológus.
Zsófi: - És képes gyulladásban lenni permanensen. Akár úgy, hogy nincs baktérium, nincs kimutatható ok. Egy ilyen férfiről meséltem az elején: hogy fáj az ülés, az ejakuláció. Az orvostudomány meg felteszi a kezét, mert ha nincs ok, nem tud gyógyszert adni.
Lola: - Egyáltalán nem tud segíteni?
Zsófi: - Nemigen. Tünetileg egy darabig. Szerintem itt jön be az agy. Ha valami, akkor az abakteriális prosztata gyulladás igazi pszichoszomatikus betegség. Mert itt van ez a dülmirigy, nevezett prosztata, ami a teljes gyulladás képét tudja mutatni minden vizsgálattal, ok nélkül. Ezt bátran mondhatjuk pszichoszomatikusnak. És például ez is lehet az oka, hogy nem áll fel neki.
Lola: - A férfiak nem mennek orvoshoz, azzal sem, ha fáj a gyomruk. Hát még farok témában! Azt aztán titkolják. És még miért nem áll fel neki?

Zsófi: - Mondjuk, mert túl van stresszelve. Vagy mert nem kívánja azt a nőt. Vagy mert megállás nélkül kattog az agya a munkáján. Millió egy dolog. De ahhoz bátorság kell, hogy beismerje, hogy „babám, ha valamit nem akarok most, akkor az a szex”. Vagy azt, hogy „én bárkivel szexelnék csak veled nem”. Vagy azt, hogy „én egy másik nőt kívánok, igazából vele akarok szexelni, nem veled”, vagy „figyelj, most ne szeretkezzünk, de olyan jó lenne, ha simogatnád a hátam”. Mert tényleg azt gondolják, hogy mindig sikerülnie kell. Pedig nem kell.
Lola: - Ez is egy vállalás lenne.
Zsófi: - Igen, ezeket kéne beismerni. Ehelyett azt mondja: „nahát, fogalmam sincs miért hagy cserben a farkam!” A pénisz látszólag saját életet él, ezért ez egy baromi jó menedék tud lenni. Másrészről pedig szerintem a férfiak pontosan tudják, hogy a pénisz irgalmatlan nagy áruló. (Lola nagyon nevet) Azért áruló, mert a pénisz tényleg azt csinálja, ami a férfiben van. Ő aztán tényleg nem hazudik. S mivel hogy a pénisz nem hazudik, ezért a pasi leválik róla, és azt mondja, hogy fogalma nincs, mi van a farkával.
Lola: - „Pedig én szeretlek bébi!”
Zsófi: - Lehet, hogy félméterre a pénisz felett, a férfi szája, hihetőnek tűnő dolgokat állít, de a farka mondja meg a tutit. Klasszikus szituáció erre, ha egy férfinak felesége és szeretője is van. A szeretőnél áll, mint a cövek, otthon meg nem mozdul. Vagy fordítva. A szeretőnél csődöt mond, otthon meg feláll. Vagy, ha bármilyen ok miatt szorong, anélkül, hogy egyáltalán feltűnne neki, hogy permanens stresszben van. A pénisz megmondja. Jelez. Tehát, ha a férfi egy olyan nővel van, akit szeret, kíván és a pénisze így-úgy cserben hagyja, akkor ennek tudatosan utána kellene járnia.
Lola: - Ki vannak téve. Pláne egy olyan kulturális közegben, ahol az az elvárás, hogy ő legyen az alfahím.
Zsófi: - És mit figyeltem meg a férfitréningek során? Azt, hogy sok esetben a nők rettentően bírják kasztrálni a férfiakat. Feleségek, anyósok, anyák. Azt mondja a férfi: oké, úgy csinálom, ahogy akarod, csak közben elvesztem a heréimet. És aztán jön az életközepi válságuk, és elkezdik keresni férfi-önmagukat, hagynak csapot-papot és elhatározzák, hogy végre most megvalósítják, felépítik, megírják, megszerzik stb. Keresik a visszaigazolást a létükre. Sokkal inkább, mint a nők.
Lola: - Ha valaki csak a szexusban éli meg a potenciáját, akkor annak egy erekciós probléma, tényleg a világ vége. De ha fát ültet, könyvet ír, házat épít, újba kezd, változik, teremt, akkor nem tragédia.
Zsófi: - Pontosan. Akkor nem lesz akkora probléma, hogy most nem áll fel. Majd feláll holnap.
Lola: - Mert ha el tudja fogadni a kudarcot, akkor a következő helyzetben nincs stressz. De ha nem tudja elfogadni, akkor már előre azon vergődik, hogy biztos megint nem fog felállni. És mitől nem fog felállni jóeséllyel? Ettől, a félelemtől. Klasszikus esete annak, mikor a szorongás férge felzabálja a gazdatestet. Gazdalelket.
Zsófi: - Önműködővé válik a félelem. A férfinak elég annyi a lankadáshoz, ha a fejében megy a mozi. Ez a nőknél is így van, csak nekik nincs péniszük, ami azonnal megmutatja, hogy mi van. Van az iszonyatosan beindult nő, nedves, forró, duzzadt, és van a félig beindult nő, de azért lehet vele dugni. A férfiakkal ez nem így van: ha megy a mozi a fejében, akkor nem fog felállni a farka. Helló, ennyi. Vagy lehet, hogy feláll a farka, de lesz egy korai ejakulációja, vagy nem lesz ejakulációja, és csak fűrészel, de ez mind-mind arról szól, hogy szorong. A legtöbb esetben azt se tudja pontosan, hogy mitől.
Lola: - Mit tehet ezzel a nő? Semmit. Ha nem áll fel, akkor ma így jártunk. El kell engedni. Akkor is szeretlek, akkor is jó veled, ha most éppen nem áll fel.
Zsófi: - Nagyon fontosat mondtál. Mert a férfiakkal kapcsolatban ezt nem szoktuk mondani, hogy akkor is jó veled, és szeretlek. Mert a nő az, akit szeretni kell, meg kell nyugtatni. Pedig a férfiaknak legalább akkora szükségük van erre a mondatra szerintem, mint a nőknek.
Lola: - Ez köszönhető a pornókultúrának is. Ami nőket, férfiakat egyaránt megnyomorít. A nő mindig élvez, a férfiaknak mindig nagy álló farkuk van. És mindez az érzelmek teljes hiánya mellett is működik. Az emberek nézik, és közben mészárolják a saját összetett, finoman rezgő erotikájukat.
Zsófi: - Erről még nőkkel is nehéz a verbális kommunikáció, pláne férfiakkal. Egyébként meg szegény férfiak. Mert még változókoruk is van, ugyanúgy, ahogyan a nők, ők is átélik a klimaxot a maga testi-lelki tüneteivel.

Lola: - Nem is tudtam, hogy a férfiaknál is van klimax!
Zsófi: - Lőjj majd le, a kedvenc témám! A változókorú férfiak végtelenül érdekesek számomra. Ezért is írtam ebből a tréneri szakdolgozatomat. Látom az elesettségüket, a vélt tehetetlenségüket, és segíteni akarok nekik. Érdekel a lelkiviláguk, a szexualitáshoz való hozzáállásuk. A kutatásom alapján a Kriston Intimtorna rengeteget tud a változókori problémáikban segíteni. A női változó korról olyan sokat tudunk!
Lola: - Hm. Igen?
Zsófi: - Arról sem eleget. De a tömegkultúra sokkal többet közvetít a nőkről. Van egy olyan kérdés a szakdolgozatomhoz tartozó kérdőívben,amit 45 év feletti férfiak töltöttek ki, hogy volt-e Önnek olyan élménye az elmúlt három évben, hogy tükörbe nézve csalódottságot élt meg. A válasz majd minden esetben,igen. A férfiak ugyanolyan riadalommal élik meg az öregedéssel járó testi változásokat, mint a nők. Csak erről nem beszélnek.
Lola: - Hogy kopaszodik.
Zsófi: - Meg hogy gyengülnek az izmai, pocakosodik. Lassul az ingerületátvitel. Hogy megöleli a nőt, de sokkal lassabban áll fel a pénisze, mint harmincévesen. Ez is jellegzetes változókori tünet. A tesztoszteronszintjük harmincéves koruktól évi 1%-kal csökken, ami negyvenöt éves kor felett már komolyan érzékelhető. Ha a férfi, az élete több területén is kapcsolatban tud maradni férfiúi minőségével, akkor könnyebben éli meg a változókori tüneteket. Ráadásul a hormonális változások a férfiaknál viszonylag gyorsan kialakítanak olyan tünetegyütteseket, amelyek már komoly egészségügyi problémát jelentenek.
A hízáshoz gyorsan becsatlakozik a magas vérnyomás, illetve a cukorbetegség. És persze érkeznek az altesti problémák is az aranyértől a prosztata megnagyobbodásig.
Ezen tünetek együttese pedig erekciós zavarokhoz vezet ám, ami már nem csak lelki, hanem szervi kérdés is. És ez így együtt a férfiak jelentős részének akkora kudarc élmény, hogy sokszor egyszerűen rálegyintenek: nekem már mindegy! Pedig lehetne tudatosan készülni, elémenni a problémáknak, de ha már ott vannak, akkor legalább javítani a helyzeten. De ez is tudatosságot kíván.
Andinak volt egy tanítványa, egy hetvenéves férfi olimpikon, komoly prosztata problémákkal. Megtanulta Anditól a tornát és mivel egész életében fegyelmezetten sportolt, ezt is maximális szinten végezte mindennap. Na, pár hónap múlva visszament az urológusához, aki mondta neki, hogy ő ilyet még nem látott: eltűnt a prosztatamegnagyobbodás. Mert akárhány éves vagy, tudsz tudatos döntést hozni arról, hogy hogyan élj. Erre kiváló alkalom lehet egy férfinak, amikor szembeköszönnek a változókor tünetei. Élhetek úgy is, mint egy hódocska: baszom, eszem, ürítek, alszom. De ha azt állítom, hogy ennél több vagyok, akkor cselekedjek már úgy.
Lola: - A hód védett állat! De valóban: megyünk a farkunk, pinánk után, eszünk, kakilunk. Meghalunk, szevasz.
Zsófi: - Ez a kikerülhetetlen biológia. Hogy ezt hogyan, mikor és mivel töltöd fel, az tőled függ. A kakilásban mondjuk kevés játéktered van. (mindketten nagyon nevetnek) De például a szexualitásban már nagyobb.
Lola: - Egy tudatosabb szintre lépésről beszélünk.
Zsófi: - A Kriston Intimtorna azt tanítja, hogy a szexualitásban időről időre szintet kell lépni. És ez egy meló. Mitől fél a férfi? És mitől fél a nő? Attól, hogy a saját életébe mentálisan is kell melót fektetnie.
Lola: - Na, témámnál vagyunk.
Zsófi: - Beszélhetünk ilyen félelmekről, olyan szorongásról, orgazmusról, prosztataorgazmusról de aki nem törekszik tudatosan a szexualitás egyre magasabb minősége felé, az nagy dologtól fosztja meg magát.
Lola: - Hoppá, prosztataorgazmus. Bővebben.
Zsófi: - A prosztata ingerlésével létrejött orgazmus. Finoman, lassan a végbélen keresztül hozzáférve. Van, aki szereti, van, aki nem. De az idegpályák ugyanazok. Az orgazmus ugyanaz, csak más terület ingerlésével váltódik ki. És ettől van, aki intenzívebbnek éli meg, van, aki kevésbé intenzívnek és van, aki sehogyse. Pont, mint amikor a hüvelyi orgazmusról beszéltünk.
Lola: - Van, aki nem?
Zsófi: - Ezt az egész anális történet a férfiaknál sokféleképpen van bekötve. Akinek az anális területe kapcsán erős tabu-érzete van, az nagyon erős gát lehet.
Lola: - Hogy történik a pasiknál a torna? Mint a nőknél? Hátukra fekszenek, próbálják mozgatni a kicsi izmokat ott lent?
Zsófi: - Pont, mint a nőknél. Most itt érezd, most ott feszítsd. A pénisz, a végbél és a gát mozgatása. Náluk is az a három izomlemez van egymás felett a medencében, mint a nőknél és nekik is összeér egy felületen.
Lola: - Ha elképzelem a férfit alulról, akkor ez...
Zsófi: - A végbél és a herék között van, egy picit kidomborodó rész.
Lola: - Ott van egy varrat rajtuk. Ahol összehegesztette őket az Isten.
Zsófi: - Azaz. A fiúknál tanítjuk többek között a vizeletzárás külső izmát erősíteni a pénisz legfelsőbb részén, valamint emelni a herét, a gátat és a végbelet zárni és emelni. Az izomlemezeket dolgoztatjuk, aminek ezt a közepét ezertalléros pontnak is nevezik. Ha ezt megtanulják tudatosan erősíteni és mozgatni, kezelni, akkor például meg tudják akadályozni az ejakulációt.
Lola: - Tantraszex.
Zsófi: - Így van, az orgazmus és az ejakuláció között van egy hajszálnyi időbeni különbség. És ha ezeket a területeket tudatosan tudja kezelni, akkor az orgazmus után meg tudja akadályozni az ejakulációját. A Kriston Intimtorna segítségével megtanulhatja szabályozni az ejakulációja idejét.
Lola: - Izgalmasan hangzik.
Zsófi: - Ennek amúgy van egy mechanikus kivitelezése, hogy az orgazmus közben kézzel szorítja a gátja közepét, és akkor is meg tudja akadályozni az ejakulációt.
Lola: - Csak akkor nincs erre figyelem.
Zsófi: - Hát nem szerencsés. Ki a fene akar úgy szexelni, hogy közben nyomkodja alul magát.
Lola: - Olyan csodálatosak a pasik! Nagyszerűen vannak összeszerelve. Isten jól kitalálta őket.
Zsófi: - Igen, elég jól.
(először az este folyamán mindketten hallgatnak, bámulnak maguk elé)
Lola: - Köszönöm az interjúkat, remek volt ez az éjszaka.
Zsófi: - Szívesen. Igen, nagyon jó volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr2612931323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knédli Man 2017.10.07. 02:36:36

Függő.
Én bevallom, nyár elejétől függő lettem. Az sorok korrektek, hitelesek, élvezetesek...
Egyébként nem kell bennünket, férfiakat megkülönböztetve kezelni, a jelenlegi írás címe simán lehetett volna "A farok nem hazudik" (a pina analógiájára hajazva). Sic! Az a fene nagy baj a társadalommal, hogy mindennek, mindenkinek találunk, ill. kényszeredetten akarunk találni valami definíciót, kockába, szabályok közé akarjuk terelni. Mint én is ezzel a cím-adással. (nevet, azaz csak leírja, hogy nevet, de amúgy mosolyog, mert jó zenét hallgat)
Szexus. Intim-torna.
Az egész a házassággal kezdődött, a megismeréssel, és azzal, hogy a lány beleszeretett a fiúba, valamint a saját nőiességébe, az magna-matériába, a mindent vivő nagy magyar anya kultuszba. Ezt hozta otthonról, ezt kapta stafírungként. Elment tanfolyamra, akkreditált tréner lett, elküldte a fiút is, hadd mozgassa meg az alhasi részeket. Jó volt a szex, a fiú úgy érezte, révbe ért. De elég korán célirányossá váltak az intim együttlétek, a "ne védekezzünk" hozzáállást gyorsan felváltotta a hőmérős, peteérős nexus, két terhességből három év alatt lett is három gyerkőc. Tervezetten ölték meg a szexualitást, cinkosok lettek abban, hogy alárendeljék magukat a szülőség társadalmi elvárásainak. Csak mert az egyenrangúságot tűzték ki zászlajukra, azt, hogy a fiú is aktív részesévé válik az anyaság súlyos terheinek.
...
Olvasva a fenti sorokat bizony mondom én jobban látjátok a férfiakat, mint maguk a férfiak. Ez persze lehet törvényszerű, de induljunk már ki abból, hogy nem az! Elkezdtem írni a 47 éves férfi intim kronológiáját, de kit érdekel ez az egyedi eset? Ami ráadásul nem is egyedi, hisz tipikus tünet: a házasságban valamelyik fél rádöbben, hogy nincs meg a szinkron. A biológia csúfos kudarca: a két test, alkat, jellem nem párhuzamosan öregszik. Ez a változás mentálisan, érzelmileg, testileg mindkét félnél más-más arányban következik be. Lehet itt kémiáról, fizikai egyezőségről, vagy éppen interferenciáról beszélni, Casablanca-i szcénákról álmodozni (más, de ide pont jó lesz: www.youtube.com/watch?v=nW7xp1U9xUM), tizenév házasság után az értelem a nyerő. Az értelem, mint szűrő abban, hogy felfedezzük, hogy miben vagyunk, legyünk közösek, vagy miben nem. Értelem, hogy ki merjünk a másik elé állni azért, hogy elmondjuk neki azt, amit belül ő is tud, érez. Értelem, hogy merjük vállalni önmagunkat, és azt, hogy igen, van kiút a petyhüdtségből. Értelem ahhoz, hogy felfedezzük a világot magunknak és visszatérjünk ahhoz ponthoz, amikor ezt az értelmi tényezőt ki kéne kapcsolni, és csak átadni magunkat a flow érzésének. Ezt az utolsó mondatomat az excel kör-körös hivatkozásnak értelmezné (béna elnevezés, de azt hiszem felismerhető a lényege egy nem excel gurunak is...)
...a másik cikkhez meg: Háy, Nőnek lenni!

Burgermeister 2017.10.07. 06:09:29

"Így van, az orgazmus és az ejakuláció között van egy hajszálnyi időbeni különbség. És ha ezeket a területeket tudatosan tudja kezelni, akkor az orgazmus után meg tudja akadályozni az ejakulációját. A Kriston Intimtorna segítségével megtanulhatja szabályozni az ejakulációja idejét."
Megy ez a KI nélkül is, tudatosan kell figyelni, koncentrálni, gyakorolni és akkor külön lehet választani.

2017.10.13. 10:27:04

Ezt a posztot nagyon fájdalmas volt elolvasni. Szegény férfiak.
Viszont jó volt érezni a finom és kedves női energiákat, amelyek végre nem a nemek háborújáról szóltak, hanem az elesettek bátorításáról. Ritka nagy kincs a mai világban az együttérző kedves nőiesség. Kösz Lola és Zsófi.

Lola Welbach 2017.12.31. 15:35:55

@Tarnai Rwin: Köszönjük a hozzászólásod Tarnai Rwin! Köszönjük :)
süti beállítások módosítása