Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lassabban baby!
Kicsit lassabban csináld, kérlek. Most jó.

Kezdődik!

Kezdődik!

2017. 06. 13. Átlag Edit

vagina_agy.jpg

Ugye, most ő jön.

Nem, ne ilyen bizonytalanul! Harsogjon, hogy, most ő következik!

Eszébe jutottak a szokásos körök: új frizura, új hajszínnel. Jól hangzik. De, sötétre nem festetheti, mert akkor látszana benne a sok ősz hajszál. Most, a magától szőkében, elfért. Szőkének hitte, de persze nem az volt, inkább olyan seszínű, olyan kese. A frizura meg? A praktikusat szerette, a belőtt haj nem olyan.

Akkor elmegy kozmetikushoz! Oké, de minek?! A szemöldöke rendszeresen szedett, arckrémet is használ, bajusza nincs. Ez is ugrott!

Jó! Akkor a kaján változtat! De mit? Évek óta kialakított étrendet fogyaszt, figyelnie kell nagyon, a cukorbetegség családi átok. Még több zöldség, kevesebb hús? De ez sem működik, mert akkor nincs ereje. Egész nap a gyerekek után rohangálni, fárasztó, nem lehet energia nélkül.

Már megint nem tudja. Mi legyen?

Igazából minden jó, csak nem élvezetes. Szégyellte magát, hogy ismét itt tart. Hogy mindig ez jut az eszébe?! Hát, mi a franc történt vele!? Egy rendes nő nem fantáziál giga-mega orgazmusokról! Egy rendes nő… Na, ezt is hányszor hallotta. Nem iszik, nem pasizik, nem festi magát, nem öltözik kurvásan, és nem élvezi a szexet. Vagyis de, élvezi, az első és egyetlen párjával. Neki sem kellett volna hozzámenni az elsőhöz, de tizenhét volt, a fiú is, nagyon akarták már, és miután megtették, anyukája azonnal megmondta, hogy na, akkor ő lesz a férjed, mert egy rendes nő! Ő meg az volt. Rendes Nő! Nem is lehet más, még megszólnák érte a szüleit. A nagy rendes nős életében jó sokat bénáztak az ágyban. Ezt akkor még nem tudta, azt hogy bénáznak, csak azt, hogy nem ilyenek képzelte. Nem volt csalódott, gondolta nem mindenkinek jár az élvezet, neki más jót hoz majd az élet. Szép gyerekeket, boldog életet, kertes házat kutyával, ez is elég.

De nem hagyta nyugodni, amit a szomszéd öregasszony mondott a szűken maradt vaginájáról. Az ugye akkor jó? De akkor miért is váltak szét az útjaik? Ez tényleg ennyire fontos? Milyen érzés, amikor bizsereg?

Alapos emberként, utánanézett. Élvezni akart. Azért a maszturbálást elsőre túl soknak találta, mégiscsak előtört ez a rendes nős neveltetés, ezért a tanulás mellett döntött. Meg akarja tudni, mi van ott lent és az hogyan is működik. Óriás élvezetet akar találni, ehhez az út a gyakorlás. Emlékezett, mit tanultak általánosban: az ismétlés a tudás anyja. És ez ment oroszul is, szóval ha ez ennyire bevésődött, akkor menni fog az élvezet tanulása is.

Kezdődjön az edzés!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassabbanbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr612590737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása